Scandic Visby

Address: Färjeleden 3, 621 24 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 95% 689 of 725 recommend (142 reviews)

Guest score: 95%

(689 of 725 recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4.3 of 5
Room facilities 4.1 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 142)

Bravo!

Most Popular by Enia, Sweden (Sweden Wed 08 Jun 2016)
“Mycket trevlig personal och ett jättefint rum fick vi. Passar verkligen barnfamiljer. Perfekt läge om man reser med båten. Bara positiva upplevelser!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Åker gärna tillbaka

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 06 Jun 2016)
“Åker gärna tillbaka”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nära båt och ringmur

Most Popular by Bettan + 3 pensionärer, Sweden (Sweden Mon 06 Jun 2016)
“Fräscht hotell med en suverän frukost. Trevlig personal. Men försök inte beställa en pizza till hotellrummet, vi lyckades inte. Tyvärr en torftig restaurang i anslutning till hotellet, men det finns många bra restauranger i närheten ( Frukostrestaurangen är i ett annat hus och toppen)”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt hotell med stor frukostbuffe där inget fatta

Most Popular by Annika, Sweden (Sweden Wed 18 May 2016)
“Trevligt hotell, välstädade rum med service minded trevlig personal som har en frukostbuffe där inget fattas och med härliga tider på helgerna, 07.00 - 11.00! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell med närhet till både färjeter...

Most Popular by Emma, Sweden (Sweden Tue 17 May 2016)
“Bra hotell med närhet till både färjeterminal och Visby.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Bemötande

Most Popular by Jan Orsholm, Sweden (Sweden Fri 13 May 2016)
“trevligt bemötande i både reception och restaurang”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

bra pris bättre läge

Most Popular by lars, Sweden (Sweden Tue 01 Dec 2015)
“bra pris bättre läge”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Städning

Most Popular by dsg, Sweden (Sweden Tue 27 Oct 2015)
“Hyr man en svit så förutsätter man att det dammsugs varje dag.Sedan är det ju lite dåligt att man höjer priserna med 140% bara för att det är GGN helg”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Svandic Visby är helt okej!

Most Popular by Annette , Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2015)
“Hotellet är fint, nyrenoverat och ligger fantastiskt bra! Rummet var litet men eftersom det var strålande väder och vi hade en egen altan så gjorde det inte så mycket. Badrummet är väldigt litet så platsen vid toastolen är trång och att gå in i duschen var väldigt trångt men i duschen var det stort! Trevlig personal även om jag hade önskat mig några godmorgon av frukost-personalen!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Utlandskänsla!

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2015)
“Fantastisk pool att bada i under långa varma sommarkvällar, med varm bubbelpool för mer frusna föräldrar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews