Best Western Solhem Hotel

Address: Solhemsgatan 3 , 621 58 Visby
Location: Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 95% 101 of 106 recommend (34 reviews)

Guest score: 95%

(101 of 106 recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Cabin/room condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning on arrival 4.6 of 5
Value for money 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 34)

Bemötande

Most Popular by The legend, Sweden (Sweden Wed 07 Feb 2024)
“Man känner sig alltid välkommen!”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Service

Most Popular by Fastran, Sweden (Sweden Wed 07 Feb 2024)
“Mkt bra service. Trevlig och hjälpsam personal.”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Solhem perfekta hotellet

Most Popular by Annelie, Sweden (Sweden Tue 06 Feb 2024)
“Solhem är ett prisvärt alternativ för den som vill sova bra och äta en bra frukost. Det är ett enkelt hotell om man ska stanna på hotellet . I receptionen är personalen vänlig och ger tips om utflykter och frukostpersonalen kan tex hjälp till med att fylla din termos med kaffe för en tur på södra hällarna eller nått.”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Då Best Western Solhem inte hade så myck...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 28 Dec 2023)
“Då Best Western Solhem inte hade så mycket gäster blev vi ombokade till Strand Visby som var som vanligt - jag har bott där tidigare-helt okay. Löste strul med toalett lysande och personalen var mycket trevliga”

Trivsamt hotel

Most Popular by Lotta , Sweden (Sweden Wed 27 Dec 2023)
“En fantastisk frukost med mycket att välja mellan. Det som drog lite va att det luktade lite avlopp från toaletten och att det va lyhört, gick att höra vad ens medresande hade för sig på toan inte så trevligt, fick sätta på TV för att det inte skulle höras”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Kanonhotell

Most Popular by Annika, Sweden (Sweden Wed 01 Nov 2023)
“Mycket trevligt hotell ⭐️⭐️⭐️ Stort rum med 2 stora 180 sängar. Bara att det finns kontakter vid sängarna är ett stort plus. God frukost i trevlig miljö Återkommer gärna”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bokning

Most Popular by Peter Ferm, Sweden (Sweden Tue 31 Oct 2023)
“Jag hade bokat ett familjerum, det stod både på hemsidan och på min bokning att man kunde vara 5 personer i rummet. Jag ringde till hotellet ca en vecka innan då sa dom att man absolut inte fick vara 5 pers i rummet. Och Jag skulle få hyra ett rum till! Men efter lite prat fram och tillbaka så fixade dom ett rum till utan kostnad. Tror fortfarande att det står på hemsidan Familjerum upp till 5 personer. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Toppen för dig med hund

Most Popular by The legend, Sweden (Sweden Wed 11 Oct 2023)
“Här känner man sig väl omhändertagen på alla sätt”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket trevlig och hjälpsam kille som ar...

Most Popular by Annchatrine, Sweden (Sweden Tue 03 Oct 2023)
“Mycket trevlig och hjälpsam kille som arbetade i receptionen på hotellet ”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

wow

Most Popular by ssonko, Sweden (Sweden Mon 21 Aug 2023)
“wow”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 5/21/2024 4:36:57 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews