First Hotel Kokoloko

Adress: Söderväg 56 A, 62158 Visby
Område: Visby (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 53 av 55 rekommenderar (18 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(53 av 55 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,4 av 5
Städning vid ankomst 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Parkering och frukosttider

Populärt val av BigJ, Sverige (Sverige mån 15 jan 2024)
“Vi missade parkering och fick p-bot x 2. Snopet. Vi räknade med frukost från 06:00. Snopet Båda var nog vårt fel, då anslag fanns för den som brydde sig om att läsa… Annars mycket nöjda!”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

inrednig

Ej rekommenderad av lars, Sverige (Sverige tis 31 okt 2023)
“inga avställningsytor inne på rummet. Inget nattygsbord!”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Helg utan älg

Populärt val av Hasse, Sverige (Sverige ons 25 okt 2023)
“Mycket trevlig och vänlig personal. Borde ha framgått att P kostade 100:- kr per natt”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vilseledande

Ej rekommenderad av Nette, Sverige (Sverige lör 07 okt 2023)
“Ni skriver att det finns parkering. Jo, men till ett hutlöst pris. Ni skriver att det finns restaurang. Jo, men ENDAST frukostbuffé ( som var utsökt!) Ingen mat på kvällen- en stor besvikelse. Trevligt bemötande av personalen. Tack!”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Funny name kokoloko

Populärt val av Stinger , Sverige (Sverige tor 28 sep 2023)
“In general ok, bit out of centrum of Visby but weather was ok to walk 15 minutes or so. Short walk from ferry but uphill so think based on how much you carry if Ok. Room Ok and breakfast as well.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lukt från avloppet, First hotell Kokoloko

Populärt val av Tussen , Sverige (Sverige sön 03 sep 2023)
“Då vi kom till lägenheten möttes vi av lukt från avloppet. Detta avhjälpte vi med att vi spolade igenom samtliga vattenlås och vädrade ut den dåliga lukten. Detta borde vara fixat innan man hyr ut lägenheten/rummet. Detta påtalade vi för receptionen som erbjöd annat rum med sämre läge, som vi tackade nej till. Vi hade ju redan på egen hand löst problemet med avloppslukten. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hög placering

Populärt val av Thure , Sverige (Sverige lör 19 aug 2023)
“Frukost buffen var för långa människor. Min fru som är kort nådde inte till allt. Kaffekoppar och glas var placerade alldeles för högt. Det behövs oraniseras om så att frukosten är för alla typer av människor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Kokoloko stay in Gotland

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 jul 2023)
“Very good hotel Kokoloko in the center of all tourist attractions in Visby. Friendly staff with nice rooms. But there are better options in less price in Visby.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lght på Kokoloko

Populärt val av Carin Gade, Sverige (Sverige sön 18 jun 2023)
“Bokade i februari och frågade om det fanns handikapp toalett! Ja !så tjejen på Fest.Gotland .Fick även prata med hotellet om handikapp toan! Båda så att öka det finns det!! Men när jag kom dit så var den för låg .Min kille hade tagit med en upphöjnad till toaletten .Trots det var det svårt att använda den.Det fanns ingen stol att sitta på i duschen! Min kille och jag hade tagit med en duschstol hemifrån! Plus en hållare! Jag var trots det tvungatt hålla i min kille nät jag duschade! NEJ det var absolut inte handikapp vänligt i toaletten!Och vi tog med ett handtag att hålla i när jag skulle lägga mig i sängen! Annars hade jag inte kommit upp i sängen! j jag är relativt rörlig! Har MS Sedan 1990!Är helt oki mina händer , lite svårt att gå! Nej jag är verkligen besviken! Vi fick endast en varsin lunch som ersättning för ovan! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukost

Populärt val av Nina, Sverige (Sverige fre 17 feb 2023)
“En helt fantastisk frukost och en mycket trevlig frukost värdinna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews