Sudersands Semesterby, Fårö

Address: Sudersand Fårö, 624 67 FÅRÖ
Location: Fårö (Coastal)
Show map
Guest score: 91% 246 of 270 recommend (48 reviews)

Guest score: 91%

(246 of 270 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 48)

A good resort!

Most Popular by Ferdinand Hoischen, Sweden (Sweden Sun 17 Sep 2023)
“The Sudersand Resort is beautifully located on Farö, very close to the scenic and clean beach. The beach is perfect for taking a walk if it isn't warm enough to swim in the sea. The resort is very clean and well organized. The service staff are friendly and helpful. My wife and I rented a parstuga. It was small, but modern and clean. There are plenty of decent restaurants to eat in and around the resort. But since the houses are fully furnished, you can also cook in the holiday home yourself. All in all, it was a very nice stay and the price was completely reasonable. My wife and I will come back.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Förvaring

Most Popular by ADO , Sweden (Sweden Sun 02 Jul 2023)
“Det saknas en garderob! Nu fick vi ha alla kläder nerpackade i väskan!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vi fick en stuga som låg väldigt bra til...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 28 Aug 2022)
“Vi fick en stuga som låg väldigt bra till. Fantastisk strand som gjort för hundpromenader. Hundvänlig camping.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Temperatur varmvatten

Most Popular by 14, Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2022)
“Skållhett varmvatten ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Golvvärme ur funktion

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 02 Dec 2020)
“Vi bokade denna stuga för att det skulle finnas golvvärme då det är kallt o ruggigt i slutet av november. Trots att vi ringde uthyraren så kom aldrig värmen igång! Inte ens till vi åkte hem 2 dygn senare!”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Stugan var fräsch, mysig och hade av det...

Most Popular by Oksana, Sweden (Sweden Sun 05 Jul 2020)
“Stugan var fräsch, mysig och hade av det nödvändigaste. Kan upplevas lite för trångt, speciellt då man viker upp soffan. Önskar att åtminstone en liten del av uteplatsen hade tak eller parasoll, - så att man kan sitta ute även under regnet,, svensk sommar som den är... Ta med tvålen, för det fanns ingen... ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Super bra ställe, ekonomisk, havsnära.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 04 Jul 2020)
“Super bra ställe, ekonomisk, havsnära. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Back to the 80s

Not recommended by Jempa, Sweden (Sweden Wed 10 Jul 2019)
“Stugorna behöver en rejäl uppdatering. Stugorna väcker minnen från barndomen där både tapeter (För övrigt trasiga på många ställen) lampor dammsugare gardiner mm är från 80-90 talet. Visserligen roligt med flashbacks men är man ute efter det kan man besöka ett museeum ;-) Tyvärr dåligt med sittplatser för en familj på 4 pers då endast 2 fåtöljer finns och man tvingas sitta på en köksstol på kvällskvisten om man önskar titta lite på tv innan sänggåendet eller om vädret inte tillåter utevistelse (12gr o regn...) loftvåningen var helt okej o får bra betyg. Toppen när man har tonåringar som gärna sover länge.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Synpunkter

Most Popular by Maja, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Vi böt stuga vid ankomst till en stuga på trevligare camping. Det fanns inte TV i första stugan och jag tycker det skulle varit tydligare vid bokningen samt vid boknbekräftelsen sen där jag uppfattade att alla stugor hade TV. Man är ju inte på semester för att se på TV men trevligt att ha vid dåligt väder och ibland en stund på kvällen. Tycker bokningen skulle sagt ngt om att TV saknades. Bra service vid bytet av stuga! Fint läge på campingen och väldigt trevlig camping. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vi saknade en TV i stugan. Och så var de...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 06 Jul 2019)
“Vi saknade en TV i stugan. Och så var det två dubbelsängar i form av våningssäng, den ena var mera trång än den andra. Det var svårt för den som låg längst in att kunna röra sig i och ur sängen, samt lite tråkigt för mina två tonårs barn att behöva dela säng, det är de inte vana vid. Stugan var hel och fin och fyllde sitt behov för oss några nätter som vi skulle vara där. / Tonårsfamiljen”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews