Valleviken Hotell & Restaurang

Adress: Rute Hamnbacken 45 , 624 58 Lärbro  visa karta
Område: Norra Gotland inkl Fårö (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (29 av 33 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(29 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,1 av 5
Rumsfaciliteter 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Läget

Populärt val av Ugglan, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Fantastiskt läge! Mycket trevlig personal. Hundvänligt. Städningen kan göras bättre”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Ett mindre hotell som ligger vid den lil...

Populärt val av Mona, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Ett mindre hotell som ligger vid den lilla båthamnen i Valleviken och har en underbar utsikt mot havet. Rummen var i enkel standard med en uteplats mot havet. Trevlig personal och god mat i restaurangen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Enkelt men helt okej

Ej rekommenderad av Ullis016, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Det var fint man bodde så nära vattnet. Rummen helt okej. Vi åt på restaurangen och de tog lång tid innan vi fick beställa. Personal var trevlig. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Rekommenderas

Populärt val av Bengan & Annica, Sverige (Sverige lör 06 jul 2019)
“Trevligt hotell och bra läge för att besöka olika sevärdheter på Fårö och norra Gotland, givetvis även södra delen av ön. Trevlig personal och bra service samt tillgång på mat i restaurangen till rimliga priser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Enkelt, gammalt men trevligt och god mat

Populärt val av Pelle, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Hotellet i Valleviken har sett sina bästa dagar rent fysiskt. En rejäl upprustning skulle verkligen vara på sin plats. Vi var väldigt nöjda med rummet som var relativt nytt med fräscht kaklat badrum, bra dusch mm. Bra sängar och kuddar. Ljust och fint rum samt bra uteplats mot den lilla hamnen. Vi saknade kylskåp på rummet. Frukosten var bra och maten till kvällen var verkligen bra. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Vi fick hjälp med en förlängningskabel till vår elbil så den var fulladdad varje morgon, det var toppen som varje elbilsägare förstår.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Varför inte Valleviken?

Populärt val av gb_i_gbg, Sverige (Sverige tor 13 jun 2019)
“Lite vid sidan av det Gotland de flesta besöker. Men nästgårds till Furillen och knappt ett stenkast från Fardume träsk. Och perfekt läge för dagsutflykter i norr och Fårö. Hotellet har en historia som är intressant men den får du ta reda på själv. Här finns åtta hotellrum, sex stora familjestugor med självhushåll samt fyra mindre. Helt intill ligger en stor djuphamn. Valleviken har en krögare som inte går av för hackor. Fixade Smögenröra och fisksoppa så t o m en västkustbo blev förtjust. Glöm inte Visby. Men en vecka i norr är perfekt för ren avkoppling i stilla mak.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vallevikens Hotell och konferens

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige lör 11 maj 2019)
“Fantastisk god mat Mycket trevligt och hjälpsamt värdpar ”
Valleviken Hotell & Restaurang svarar (ons 22 maj 2019)
Tack för att ni valde att komma till Valleviken! Hoppas att få se er här igen! Mvh Jennie & Henka Viking
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

En skön och rofylld miljö. Närheten till...

Populärt val av Marie Louise, Sverige (Sverige lör 11 maj 2019)
“En skön och rofylld miljö. Närheten till havet var precis som jag förväntat mig när jag såg bilder från hotellet. En intim och vänlig atmosfär i hotellets lokaler. Lite annorlunda med rummen som låg i separat byggnad bredvid hamnbryggan”
Valleviken Hotell & Restaurang svarar (ons 22 maj 2019)
Tack för att ni valde att komma till Valleviken! Hoppas att få se er här igen!  Mvh Jennie & Henka Viking
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 42 km
  • Slite 12 km
  • Roma 43 km
  • Ljugarn 53 km
  • Klintehamn 63 km
  • Hemse 70 km
  • Fårösund 11 km
  • Burgsvik 93 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 33 km
  • Fårö 12 km
Raukområde
  • Lickershamn 26 km
  • Lergrav 2 km
  • Kyllaj 3 km
  • Holmhällar 103 km
  • Hoburgsgubben 109 km
  • Hammarshage 102 km
  • Gamle Hamn 20 km
  • Folhammars 50 km
  • Digerhuvud 24 km
  • Boge 16 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 43 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 61 km
  • Slite Golfklubb 14 km
  • När Golfklubb 63 km
  • Ljugarns Golfklubb 50 km
  • Gumbalde Golfklubb 63 km
  • Gotska Golfklubb 40 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 39 km
Badplats
  • Åminne 22 km
  • Tofta strand 59 km
  • Sudersand 26 km
  • Snäckviken 39 km
  • Slite Badplats 13 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 41 km
  • Nisseviken 85 km
  • Ljugarn 53 km
  • Ireviken 22 km
  • Gustavsvik 40 km
  • Brissund 35 km
  • Blå Lagunen 15 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 46 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews