Tofta Camping

Adress: Toftavägen 362, 622 66 GOTLANDS TOFTA
Område: Västra Gotland (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 76% 189 av 248 rekommenderar (72 recensioner)

Gästbetyg: 76%

(189 av 248 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Service 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,3 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Campingens standard 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 72)

Ojämna campingplatser

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Otroligt ojämna tomter på ängen! Vi var tre husvagnar i vårt sällskap och alla tre bytte vi våra platser för att kunna sätta upp våra förtält då tomterna va så ojämna och i dåligt skick att det inte gått annars att ställa ett matbord i det och fått det någorlunda plant. Ingen vill heller stå på en tomt där allt vatten skulle samlas vid regnoväder. Översyn av tomterna och att jämna ut dom behövs!”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Tofta

Ej rekommenderad av Toftabesökare, Sverige (Sverige lör 23 jul 2022)
“Vårt välkomnande bestod av väldigt ojämna och Oklippta campingplatser. Därefter upptäcker vi att platserna är inte ordentligt uppmärkta. Har man otur så kan grannen tagit till sig för stor plats. Disken har inget hushållspapper att ta bort matrester med så resulterar i väldigt ofräscha diskhoar som man gärna vill undvika. Sista dagen så vaknade vi kl 07:30 att personal klipper gräset för första gången precis utanför husvagnen. Rök sand och skvätte sten, tack och lov så klarade sig bilen. Vid utcheckning fick jag ringa efter en personal för att få service. Varav jag får ett grinigt svar varför jag inte använder snabb utcheckningen. Fanns ingen förståelse att jag ville få tillbaka mina överblivna pengar på duschkortet. Tråkigt att det inte finns en lekplats nära på området runt ängen som inte kostar 100kr. Campingens butik helt okey, framförallt prisvärd mjukglass. Fantastisk strand och miljö. Bra bussförbindelser till visby. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 2 av 5

En vecka på Tofta

Populärt val av Tinni, Sverige (Sverige tor 21 jul 2022)
“En vecka på Tofta går fort. Om havet är för kallt att bada i finns det annat att göra. Många utflyktsmål i närheten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Dåligt, nästintill obefintlig, med pappe...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 jul 2022)
“Dåligt, nästintill obefintlig, med papperskorgar på hela campingområdet! Dåligt att vissa får stå med vagnen med draget inåt, men personalens tillåtelse, medan andra inte fick göra det. Mycket ojämn mark på platsen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Tofta camping

Populärt val av Jenny, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Kunde vara fräschare diskutrymme. Toa och dusch bra. Bra med strand och beach club bredvid, det höjer betyget. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

En 4-stjärnig camping men mer som en 3:a

Ej rekommenderad av Fiajkpg, Sverige (Sverige ons 13 jul 2022)
“En alldaglig camping som var helt ok men inte mycket mer. Efter tidigare recensioner så var vi beredda på ganska usel standard men det var betydligt bättre än vad som sagts så kanske att de tagit till sig av kritiken. Tyvärr var stranden ganska skräpig och poolbaren var knappt öppen och utbudet urdåligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0
Campingens standard 0 av 0

Riktigt sunkig caming

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 jul 2022)
“Vid ankomsten så möts man av en mycket dåligt underhållen reception, detta visar sig vara genomgående för hela anläggningen. Man har lagt duchen och toaletterna c.a 70m från varandra!!! Skräpig och illaluktande återvinnings central. Torkpapper saknas genomgående inte ens vid latrintömningen/ gråvatten. Fins endast ett så kallat kokhus inga övriga utrymmen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 1 av 5

Bättre Faciliteter

Populärt val av Emil, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Bättre toaletter som är i normal storlek i höjd. Så man slipper sitta på golvet. Bättre städning. För att vara fyrstjärnigt så höll den ej den standarden. Mera 2 stjärnigt. Duschar och toaletter måste vara lika över hela campingen. Dusch och toalett bås på ängen har passerat bäst före för länge sedan tyvärr. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Campade juli 2021

Populärt val av E & I från Stockholm, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Rent och fräsch i duscharna. Det fanns personal som klippte gräset på campingtomterna när en gäst hade checkat ut, innan en ny campinggäst kom. Lite svårt att hitta till vad man ska diska. Vi fick vara kvar 3h extra då det inte var någon ny gäst som kom efter oss just den dagen. Vilket vi var tacksamma över. Perfekt att ha med våra campingcyklar i området. Duscharna var bra. Man fick betala 2 kronor för 2 min duschning. Sen var det bara att använda kortet på nytt för ytterligare 2 min osv. Vi fyllde på kortet vid ankomst och fick tillbaka det som inte hade använts. Vi har nu campat både på västkusten och på Öland tidigare år men har aldrig varit på en tystare camping, vilket uppskattades. Vi sov gott på natten. I övrigt sandstranden var helt perfekt. Mycket har förändrats sedan man var här sist för ex antal år sedan men till det bättre. Vad mer kan man önska sig på sin semester. Allt var rent och fräscht på toaletterna som förmodligen var nyrenoverade, gäller även för duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Skoj och härlig camping

Populärt val av Veronica Holmberg, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mycket att göra både på campingen och runtomkring . Trevlig personal Bra utbud i livsen vid akuthandling ( lite dyrt) Underbar pizzeria och ställer där de sålde iskaffe och sallader mm var superb Härlig strand och om man vill betala så finns de poolområde . Mycket för barnen att göra. Enda som var lite sådär är - diskmaskinen ( vattnet var väldigt äckligt, tror inte folk brydde sig om att byta de ) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-05-24 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews