Hotell Stenugnen

Adress: Korsgatan 6A, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (604 av 638 rekommenderar) (168 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(604 av 638rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 168)

Hotell Stenugnen

Populärt val av Markus, Finland (Finland fre 20 sep 2019)
“Hotellets läge är ypperligt i förhållande till hamnen, och dess stämning mysig och intim. Man får en känsla av att vara hemma, fast man är borta. Inga oljud eller missljud störde. Inte ens stormarna eller regnen. Sängen var skön att sova i. Duschen fungerade bra; vattnet blev varmt direkt. Rummet upplevde jag dock vara i litet utslitet skick - särskilt toaletten. Kranen droppade. Frukosten gjorde mig nöjd. Den hade allt jag behöver: mjukt, färskt och gott bröd, pålägg, apelsinsaft, yogurt, frön och flingor samt kaffe. Hotellets ägare och deras kvinnliga hjälpreda var så glada, vänliga och hjälpsamma. De gjorde t.o.m. en frukostpåse åt mig att ta med på min avfärd, eftersom den ägde rum så tidigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hit kommer jag tillbaka

Populärt val av C&T, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Ett fantastiskt litet hotell med stora ljusa mysiga rum. Nära till allt i Visby. Vi fick så fint bemötande av ”personalen” när vi kom och kände oss så otroligt välkomna. Vi kommer garanterat tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett drömhotell

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Fantastiskt hotell under ledning av ett minst sagt lika fantastiskt par. Det kändes som att vi var gäster i ett privat hem. Välskött och innerligt. Här kändes det verkligen att gästen sätts i första rummet! Vi kommer definitivt igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt litet rum för två

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Det gick utmärkt att hitta till hotellet. Jag gillade att det var ett hus med historia. Dubbelrummet var litet men fullt tillräckligt för den natt vi sov där. Skön säng, sköna kuddar. Fräscht badrum, men toaletten var lös. Frukosten var mycket basic, men räckte för att ladda inför en dag i Visby. Synd att receptionen stänger på helgerna på eftermiddagen. Speciellt som vi gick av båten fem minuter innan receptionen stängde. Men allt fungerade dock som det skulle. Vi är nöjda med vår vistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tio i topp

Populärt val av Fam. Elfving, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Jättemysigt litet familjärt hotell, jättebra service och trevliga, rent och snyggt. Hit kan vi åka igen :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett jättemysigt hotell med bästa läge.

Populärt val av Kjelle, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Ett jättemysigt hotell med bästa läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Litet mysigt hotell. Som vi gärna återko...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Litet mysigt hotell. Som vi gärna återkommer till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vi är jättenöjda

Populärt val av Jenny och Didrik, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket familjärt och trevligt - vi kommer gärna tillbaka nästa år igen! Tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Utmärkt+++++

Populärt val av Stefan, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Bra läge Trevlig personal Prisvärt inte mycket mer att begära.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

När till allt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“När till allt”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-14 10:24:54, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews