Visby Strandby - Norderstrands Campingstugor

Adress: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby, 621 57 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 557 av 608 rekommenderar (151 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(557 av 608 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Stugstandard 4,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,3 av 5
Städning vid ankomst 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 151)

Färdiguppställda mini tält

Populärt val av Eric, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Jättefina och stora tält. Bra toa och duschmöjligheter alldeles bredvid. Nära till Visby. För den som gillar att tälta är detta kanonbra. Vi märkte att vi inte längre orkar bo i tält så det är det enda negativa och det är vi själva. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utsikt över havet

Populärt val av Annelie, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Fint läge med utsikt över havet och närheten till Visby. Härlig vecka med många utflykter. Sol och bad samt god mat och dryck en härlig semestervecka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Stuga

Populärt val av Sven, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Bra stuga men lite liten möjligen. För två är det ändå okey. Wi-fi var det sämsta, men så är det på alla campingar. Fantastiskt läge. Nära till Visby. ”
Norderstrands Campingstugor svarar (fre 10 aug 2018)
Hej Stort tack. Vi tror att just under er vistelse var det problem med wifi. Vi har annars mycket bra sådant. Mvh Katarina
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tält

Populärt val av Susanne, Sverige (Sverige tor 12 jul 2018)
“Vi hyrde uppställt 3-bädds tält i ståhöjd med utemöbler, lite husgeråd, bra duschar men dyrt att duscha. Lite dåligt med kontakter för att kunna ladda mobiltelefon när man inte har tillgång till el hela dagarna. Vi fick dra ur micron i de gemensamma utrymmena och försöka ladda lite där. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Excellent cabins by the sea

Populärt val av cyrexxx, Sverige (Sverige ons 27 jun 2018)
“Lovely and clean cabins by the sea . the whole facility is clean and well maintained. the reception really needs to open earlier in the day and for longer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A lovely family stay

Populärt val av Fam Nijborg, Nederländerna (Nederländerna tor 17 aug 2017)
“We stayed at the 15sqm cabin with our two daughters of two and four years old. The space was very clean and there was enough room for all of us. Toilets and showers were close by and clean. The kitchen was Well equiped and we could Cook simple meals. As our children are small the town was quite a walk for them, so we rented bicycles. the distances were perfect on bike and it made the town more accesible than going by car. We had a lovely holiday alltogether.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Våningssängarna

Populärt val av Helena, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Stugan var fräsch och fin men sängarna var under all kritik. Eftersom stugan var liten hade det varit bra om man kunna sitta i sängen. Det var t.o.m. svårt att lägga sig och sätta sig upp i sängen utan att slå i huvudet(för litet utrymme mellan våningssängarna) ej gjord för vuxna. Det hade varit bättre att ha en våningssäng, med en bredare säng nere. Visserligen hade man missat en säng, men det kanske räcker med 5 bäddar i en så liten stuga?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig och bra stuga. Önskvärt hade varit...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Mysig och bra stuga. Önskvärt hade varit en toalett i stora stugan. 6 personer samt gärna 2 nycklar till stugan. I övrigt mycket mysigt och trevlig hjälpsam personal.”
Norderstrands Campingstugor svarar (lör 19 aug 2017)
Vi har många stugor med toaletter. Varmt välkomna att boka en sådan nästa gång. Mvh Katarina
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysig stuga och fräsch toa, tusch e...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Supermysig stuga och fräsch toa, tusch etc”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kökstillbehör

Populärt val av farmor, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“kunde vara lite mer tillbehör i ikök. tex sil för tvätt av grönsaker samt hälla av pastavatten större sked eller slev brödkniv”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-05-24 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews