Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Adress: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby (Ändring och avbokning görs på telefon 0771-223300), 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (756 av 797 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(756 av 797rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Campingens standard 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 189)

badeforhold

Populärt val av anders / danmark, Danmark (Danmark lör 08 jul 2017)
“Der manglede knager og sæbe og sådan i starten - men det kom efter et par dage - så nu er det bare tip-top Halvudendørs brusekabiner et sted - det var virkeligt lækkert - god ide. Vi undrede os over at man ikke kunne købe brød og lignende i informationen om morgenen. Fungerer rigtigt godt med nøgleskab ved sen ankomst ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra alternativ till annat boende under Almedalsveckan

Populärt val av Sjolars, Sverige (Sverige lör 08 jul 2017)
“Jag fick tyvärr en dålig plats för min husbil. Visserligen en 8*8 meters plats, men eftersom den var dåligt markerad fanns egentligen inte utlovad yta för mig. Tack vare samarbetsvilliga grannar gick allt bra. Servicehuset fungerade bättre i år än förra året. Av någon anledningen var "trycket" lägre. Jag slapp köa.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Visby camping

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jul 2017)
“För få toaletter och duschar, bra att man kan komma in vid sen ankomst.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Visby i regn

Populärt val av Håkan , Sverige (Sverige mån 03 jul 2017)
“Skönt bo centralt vid dåligt väder. Receptionen stängde tidigt 18.00 vilket var tajt m.h.t att färjan var inne 17.45. Glädjande nog var personal kvar när vi kom. Lite skral kapacitet på Wifi men det var ju gratis.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Perfekt beliggenhet i nærheten av byen.

Populärt val av Nico, Norge (Norge fre 30 jun 2017)
“Perfekt beliggenhet i nærheten av byen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Nöjd

Populärt val av Mathias petersson, Sverige (Sverige mån 26 jun 2017)
“Mycket bra alltihop”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

En dejlig og pæn plads at ligge på dog l...

Populärt val av Anonym, Danmark (Danmark ons 07 jun 2017)
“En dejlig og pæn plads at ligge på dog lidt for dyrt efter min mening”
Totalupplevelse 5 av 5

Round trip schweden

Populärt val av Andreas, Tyskland (Tyskland tis 06 jun 2017)
“Good location to Visby Opening times were with the ferry at the time of arrival Uncomplicated Check-In and -Out Direct view of the sea and the "sunset" Since we traveled in the pre-season also quite quiet location ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Nice camping in the neighbourhood of the...

Populärt val av Anonym, Nederländerna (Nederländerna sön 04 jun 2017)
“Nice camping in the neighbourhood of the (ancient) centre! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra och mindre bra

Populärt val av Svante, Sverige (Sverige sön 04 sep 2016)
“Vi tyckte att köket var för litet i det lilla servicehuset och likaså antal toaletter och duschar. Vi stod i den södra änden av campingen och tyckte att det var för långt till det stora servicehuset. När vi var där var det eftersäsong så det funkade ganska bra ändå, men jag har svårt att tänka mig att det räcker till i högsäsong. Städningen var det inget fel på. Rent och snyggt alltid. På hemsidan står det att det finns Wifi över hela anläggningen, detta stämde tyvärr inte där vi stod. Dessutom var det väldigt svårt med TV-mottagningen. För övrigt var närheten till havet och Visby alldeles fantastiskt, så vi kommer gärna tillbaka ändå, men kanske inte under högsäsong, då det måste bli köer till duschar, toaletter och kök, tyvärr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews