Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 2 april 2020. Läs mer här!

 

P g a hårt väder kommer vi att ställa in turen i kväll den 2 april 20.45 från Nynäshamn till Visby och i morgon den 3 april 07.15 från Visby till Nynäshamn.

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 2 april 2020. Läs mer här!

 

P g a hårt väder kommer vi att ställa in turen i kväll den 2 april 20.45 från Nynäshamn till Visby och i morgon den 3 april 07.15 från Visby till Nynäshamn.

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Adress: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby (Ändring och avbokning görs på telefon 0771-223300), 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (756 av 797 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(756 av 797rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Campingens standard 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 189)

Synpunkter

Populärt val av Peter, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Platsen som vi fick oss tilldelad var inte optimal, trots att vi bokade så tidigt hade vi ju gärna kunnat få kvällsol och fick själva ta bort grenar som hängde ner på husbilen och platsen var nog den som lutade mest. Såg också att flera som kom efter oss gick/åkte runt och letade upp en plats de ville ha ?? Dåligt uppmärkt med informationstexter där det verkligen kan behövas t ex diskaze jtländska turister sina matkärl där man har latrintömning ? I köket där man ska använda spisen skulle det också behövas information på åtminstone engelska, fick själv hjälpa en utländsk campare att få igång spisen då de tre grundstegen endast stod på svenska.”
Norderstrands Camping svarar (tis 15 aug 2017)
Stort tack! Härligt med bra feedback!
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Fantastiskt men lite synd

Populärt val av Rene , Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Bra camping, nära stan och havet. Allt var egentligen toppen. Men lite synd att hälften av duchatna och toaletterna i vårt servicehus var ur funktion när campingen var så fullbelagd. Det blev lite köande och då blir ju tonen o köerna lite gnällig också. Men tack för en fantastisk vistelse ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Service

Populärt val av Bosse, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“Utbudet av varor i reception/butik något dåligt”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Tycker campingen är jättefin och läget ä...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 aug 2017)
“Tycker campingen är jättefin och läget är superbra. Så nära in till Visby centrum. Lite för lite diskplats för oss som bodde på den södra sidan. Annars rent och bra städat i servicehus. Återkommer gärna👌👌”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Ris och ros

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 aug 2017)
“Ris: Spishällarna i service husen var den största besvikelsen, då vi bodde i tält och förlitade oss mycket på att kunna använda kök och servicehus för att tillaga vår mat. Dock var dessa inte alls roliga att använda, de var svåra att starta och hade väldigt låg effekt vilket gjorde att all tillagning tog avsevärt längre tid än vad det hade behövt. Ros: Innovation och roliga idéer så som "ute"-dusch med utsikt mot havet, jättetrevlig idé och väl utformat, andra alternativa camping möjligheter syntes men upplevdes inte men innovationen uppskattas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vår vecka på er camping!

Populärt val av Svalan, Sverige (Sverige tor 03 aug 2017)
“Trevlig camping med en blandning av olika boendesätt, Tält, husvagnar, stugor mm Incheckningen för oss sena gäster med kuvert i box, var Väldigt smidigt. Närheten till Visby var ett plus! FRUKTANSVÄRT dyra frallor!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Störande boende

Populärt val av Ola, Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“Under den sk Stockholmsveckan var det uthyrt till folk som fullständigt saknade hänsyn till alla andra boende. Men de tilläts ändå bo kvar. Varför? Och varför var det bara en stackars "vakt" som jobbade? Det blev en helt annan camping under andra veckan, när de här elementen åkt hem. Vore också på sin plats att ge taxibolaget en reprimand, som åtminstone under denna veckan körde sina kunder inom området i hög fart nattetid”
Norderstrands Camping svarar (lör 19 aug 2017)
Hej, Vi håller helt med angående taxibolagen. Så svårt att få dem att inte göra på området. Mvh katarina
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Noice place for one night

Populärt val av Sari S, Finland (Finland mån 31 jul 2017)
“Spend one night at Stranby. We arrived around 7 Pm and got a noisy tent place right next to the road. Luckily thee were no cars during the night. Otherwise the camping site was good. But if I'd got there again, I'd request a more quiet place. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Campingvecka

Populärt val av A-K, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Fin camping med utsikt över havet, tredje året i följd vi har varit där. Ofta slut på toapapper, dåligt med varmvatten i de nya uteduscharna. I instruktionen står det att husvagnar ska stå med draget utåt mot en väg inne på campingen, det följs inte och campingvärdarna verkar inte bry sig om det. Har med säkerheten att göra så det borde följas. Annars en bra och mysig camping, kommer att komma tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra men störande

Populärt val av Berra af Göteborg, Sverige (Sverige ons 26 jul 2017)
“Bra camping men väldigt mycket trafik in och ut på campingen med 5-7 taxibilar hela tiden från kl. 20-22 och sedan på natten kl 01;00, kl 03:00 och kl 05:00 med gäster från restaurangerna i Visby. Inga vakter som försökte tysta ner folk, receptionen stämde redan kl 20:00 sedan tomt på personal. Lite bättre ordning med en reception öppen till kl 21 eller 22 och med ansvar för ordning mm så är det här en bra camping . Dusch och toaletter är bra ochbra platser finns det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews