Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 2 april 2020. Läs mer här!

 

P g a hårt väder kommer vi att ställa in turen i kväll den 2 april 20.45 från Nynäshamn till Visby och i morgon den 3 april 07.15 från Visby till Nynäshamn.

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 2 april 2020. Läs mer här!

 

P g a hårt väder kommer vi att ställa in turen i kväll den 2 april 20.45 från Nynäshamn till Visby och i morgon den 3 april 07.15 från Visby till Nynäshamn.

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Adress: Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby Camping: Snäckgärdsvägen 32, 621 56 Visby (Ändring och avbokning görs på telefon 0771-223300), 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (756 av 797 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(756 av 797rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Campingens standard 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 181-189 av 189)

Norderstrands

Populärt val av Kåre, Sverige (Sverige tor 20 jun 2013)
“Mycket trevlig och välskött camping. De båda tjejer som jag träffade i samband med övernattningarna var mycket trevliga och serviceinriktade utan att vara påträngande. Att det dessutom luktade nybakade (överbakta/svartbrända...) bullar i receptionen gjorde det hela ännu hemtrevligare! Att den ligger så centralt till för besök till Visby gör det ännu bättre. Återkommer med all säkerhet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Hitta

Populärt val av eva, Sverige (Sverige ons 12 jun 2013)
“Det finns bara en liten sak som skulle kunna bli bättre. Skyltning från färjelägret till camping. Jag tyckte det var lite svårt att hitta vägen runt. Annars var det toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

kök

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2013)
“Köken är nya och fräscha men det finns inga ugnar. Vem bygger ett kök utan ugnar. Annars e allt mkt bra”
Norderstrands Camping svarar (tis 11 jun 2013)
Hej, ugnar används mycket sällan i servicehusen och när de används så blir det rätt mycket städning efteråt tyvärr. Då upplevs det ofta som smutsigt av övriga gäster och det vill vi undvika. Vi har därför valt att endast installera microvågsugnar i våra nya servicehus. / Niklas
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kortfällan

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2013)
“Dusch och toakort behöver man”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Camping med gångavstånd från stan

Populärt val av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 06 nov 2012)
“Promenadnära camping i bästa läge några meter från havet var en mycket fin kombo. Serviceanläggning klart något av det finaste jag sett på länge ( dock var spisen inte helt lätt att överlista) men totalen var klart långt över medel. Vi kommer tillbaka nästa år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Då campingen var "stängd" är vi glada at...

Populärt val av Bullfrun, Sverige (Sverige tis 06 nov 2012)
“Då campingen var "stängd" är vi glada att vi fick en elplats. Det enda som ni bör förbättra är belysningen på campingen. Det var kolsvart mellan husvagn och servicehus. Annars ett toppenläge och fräscht servicehus. Mvh Åsa Lundberg”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Camping medeltidsveckan

Populärt val av Kalle m fru, Sverige (Sverige tis 28 aug 2012)
“En lugn och tyst camping för tält, goda faciliteter och bra städat. Bra att vi själva kunde välja plats.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Bra läge med närhet till Visbys utbud. T...

Populärt val av lesa, Sverige (Sverige ons 15 aug 2012)
“Bra läge med närhet till Visbys utbud. Trafiken på snäckvägen störde inte så mycket, vindens sus i träden överröstade. Många camping rutor skuggas av träd, men dom kanske behövs för att skydda mot vinden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Servicehus

Populärt val av Henke, Sverige (Sverige tis 14 aug 2012)
“Mycket fina och rena serviceanläggningar. Snyggt och rent vid sopåtervinningen. Vattendräneringen skulle kanske förbättras vid kraftiga regnskurar. Har redan rekommenderat campingen till vänner. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews