Hotell - Sudersand Resort, Fårö

Adress: 0498-223 536, Sudersand, Fårö, 62467 Fårö
Område: Fårö (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 56 av 65 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(56 av 65 rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4,1 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 3,6 av 5
Frukost 2,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Trevligt boende i Sudersand, hotelldelen.

Populärt val av Aktiv semester., Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“Funktionellt och bra boende. Vi uppskattar kylskåp samt vattenkokare på rummet samt uteplatsen. Frukostpåsen var helt ok men en fungerande och tidig buffé på Todo hade varit ännu bättre... Tyvärr verkar dom inte vara intresserade av något samarbete!?”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Lågsäsong i juni??

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige mån 12 jun 2023)
“Ett fint rum med underbart sköna sängar som dock tog stor del av det lilla rummet. Tyvärr gick det inte att få in tv 4 på tv:n. Badrummet var fräscht och fint men duschen med en enda svängbar dörr gjorde att hela golvet i badrummet blev genomblött hur försiktig man än var. Trots att vi bodde där 6-10 juni så var både poolområdet och restaurangen stängda och receptionen hade begränsade öppettider. Fanns ingen möjlighet till frukost på campingen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 0 av 0

Bra läge och bra utbud av service

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Vi bodde på hotelldelen - det var små rum - men allt som behövdes fanns där. Dock luktade det lite sunkigt i badrummet. Trevligt med uteplats! Läget vid Sudersand är ju alldeles utmärkt! Frukosten var första dagen inte Ok - då man fick en bricka med lite tråkig macka och reletivt liten frukost och dessutom - tyvärr - inte med någon leende personal. Sista dagen provades en buffé istället - det var bättre. Summering - frukosten behöver ni fixa till - allt annat var bra! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Fårö hotell

Populärt val av Yvis, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Jättebra med ett hotell på Fårö. Bra med tillgång till köket i vandrarhemmet annars skulle det inte funka att bo här i flera dagar pga begränsat utbud.Sköna, men smala sängar. Bra med kylskåp på rummen. Tillgång till gym och pool borde ingå i priset. Blev dyrt om man ville nyttja dessa. Skulle vara möjligt att även hyra poolhandduk att öka servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 2 av 5
Frukost 2 av 5

Fårö hotell

Populärt val av Eva , Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Ett enkelt, prisvärt o bra hotell. Läget är finfint o trevliga uteplatser om man vill sitta ute. Dock föreslår jag bättre skyltning från stora vägen, lätt att missa var man ska svänga in, det gjorde jag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ga...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jun 2018)
“Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ganska enkelt genom att handla nödvändigt i ex. Fårösund och tillreda detsamma i anläggningens utmärkta faciliteter”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 0 av 0

Bättre info om frukostmöjligheterna

Populärt val av Alf, Sverige (Sverige lör 19 aug 2017)
“Fin natur runt omkring och hela ön. Receptionen borde kunna beskriva bättre alternativ för frukost, det finns ju rätt bra alternativ på Stenugnsbageriet, men det informerar man dåligt om.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Frukost

Populärt val av Regni, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Dåligt att det inte ingår frukost eller att man inte fick köpa till billigare pris i stenugnsbageriet. Tycker också att det är tidigt att man måste lämna rummen redan kl tio.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Toppen med värme i golvet på badrummet.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 aug 2016)
“Toppen med värme i golvet på badrummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Funktionellt hotellrum ett stenkast från stranden.

Populärt val av Stamgästen, Sverige (Sverige ons 03 aug 2016)
“Bra standard på rummet. Rent och snyggt. Uppskattar kylskåpet. Bra med uteplatsen. Stenugnsbageriet med servering som öppnar redan kl 07 är toppen. Efterlyser en frukostbuffé, tack.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews