Muramaris Stugor

Adress: Lummelundsväg, 62141 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 69% 41 av 59 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 69%

(41 av 59 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,9 av 5
Stugstandard 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,3 av 5
Städning vid ankomst 3,1 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Oengagerad service

Ej rekommenderad av Carolin, Sverige (Sverige tis 25 jul 2023)
“Vi fick en bra semester men det berodde på att vi spenderade så lite tid i stugan som möjligt. Städningen av stugan var under all kritik - golvet hade sån ingrodd smuts att vi köpte sopsäckar som vi la dit för att tycka att det var ok att gå på. Vi fick även köpa rumsdofter och ställa i varje rum samt ständigt vädra för att stå ut med den ingrodda unkna lukten. Kök och badrum var inte rengjort, tallrikar/bestick var inte diskade, det låg hår i duschen och munstycket i duschen var täckt med någon fet smuts. Det var stopp i handfatet och toalettsitsen som var i trä hade tappat det mesta av sin lackering och istället börjat mörkna av slitage. Det var inget fall i duschen vilket gav stillastående vatten på hela golvet, ett av hörnen i badrummet hade börjat svartna pga vattnet. Duschdraperiet saknade krokar och det var därför svårt att täcka ordentligt när man duschade. Vi besökte faktiskt stugan 2018 och sängar med dess överkast såg inte ut att ha bytts ut eller tvättats sedan dess. Benet på flera av sängarna var sönder, överkasten var fulla med hund- och människohår. Sängbottnarna är otroligt slitna - fjädrarna har skaft hål på sängbottnarna och man känner varje fjäder när man ligger i sängen. Vi såg aldrig någon personal på plats under hela vistelsen. När vi själva skulle åka därifrån moppade vi golven och vattnet blev då helt svart trotts att vi haft dom täckta.. Stugorna ligger väldigt fint och utsidan är jättevacker! Om de hade skötts med ett större engagemang hade vi gärna kommit tillbaka men nu kommer vi aldrig boka dessa stugor igen, jättetråkigt.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

stuga i vacker miljö, men toalocken i trä var spruckna och kändes inte så hygieniska!

Populärt val av Gaband, Sverige (Sverige tis 23 aug 2022)
“stuga nära Visby i vacker miljö , nära havet . enkelt kök . trevlig värdinna ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Skriv inte att frys ingår när det bara ä...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Skriv inte att frys ingår när det bara är ett frysfack. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kunde varit bättre

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2022)
“Kan vara bra att det man marknadsför stämmer överens med verkligen. Första man möts av är en trasig veranda med spikar som sticker ut och ett träd som håller på att växa in i stugan. Invändigt okej men inte städat. Skulle kunna skriva en bibel men känner att detta får vara nog. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fint läge.

Populärt val av Sandra, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Mysiga stugor med mycket lugn. Rekommenderas till par utan barn eller den som har cyklar med sig. Tyvärr ingen strand i närheten men fint läge. Toaletten var inte jättefräsch. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett mysigt ställe

Populärt val av Wiesia , Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Ett mysigt ställe och jättetrevligt bemötande. Dock lite trång i stugan. Men annars jätte bra speciellt när man semestrar med sin pälskning. Lung och fint , lagom nära till stan , bad plats samt affärer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmig stuga

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige ons 19 maj 2021)
“Charmig stuga i bra läge, dåligt utrustad och städad. Lagom för Max 4 pers. Två av sängarna var riktigt dåliga. Vi var tre o då fungerade det bra. Litet trinettkök, ingen ugn. Saknades basutrustningar som t ex skärbräda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra ställe

Ej rekommenderad av Kenneth , Danmark (Danmark lör 13 jun 2020)
“Muramaris hytten var inte städat. Vi måste städa huset först det var väldigt smutsigt Stället var bra”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Muramaris stugor

Populärt val av Mosslarz, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Ett Mkt mysigt läget för sig självt, med lugn o ro.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läget höjde standarden

Ej rekommenderad av Maaritmaruska, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Om man har bil ligger stugan bra. Lugnt. Saknaden micro, vattenkokare, ev tv och lite annan köksutrustning. Trädgårdsskötsel mm låg nog efter lite, man skulle nog kunna höja utemiljön väsentligt genom att göra i ordning mer på området. Tillträde till skulpturparken hade också varit trevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews