Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 28 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 28 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Hotell Slottsbacken

Adress: Visborgsgatan 1, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 98% (415 av 425 rekommenderar) (92 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(415 av 425rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 92)

Hotellbesöket var över vår förväntan.

Populärt val av UElmberg, Sverige (Sverige tis 07 okt 2014)
“Att ge ett bra första intryck är viktigt för mig. Det fick jag redan när jag mailade hotellet och ställde en fråga. Jag fick ett personligt, trevligt och det lilla extra i svaret. Proffsigt! Samma proffsighet av service fick vi när vi checkade in. Vi var väntade, sedda och fick ett personligt mottagande. Hela första intrycket från mailet till att komma in på rummet var högsta betyg. Under den 3-dagars turen vi var där behöll hotellet sitt betyg. Men det var en varierande service beroende vem som jobbade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

VERY GOD

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 sep 2014)
“Hemsidans vägbeskrivning till hotellet från färjeläget bör kompleteras med en ifylld karta Strandgatan saknar gatuskylt så man måste bo i Visby för att hitte hotellet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bo kungligt på Slottsbacken

Populärt val av Bojan, Sverige (Sverige mån 07 jul 2014)
“Du möts i receptionen av mycket trevlig o intresserad personal som gärna delar med sig av smultronställen i Visby o på Gotland. Rummet speciellt med snygg design. Frukosten serveras i trevligt valv med möjlighet att sitta ute vi vackert väder. Frukostpersonalen mycket trevlig o maten fräsch o riklig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukost gjord med kärlek

Populärt val av Kicki, Sverige (Sverige tor 29 maj 2014)
“Ett jättefint hotell, lagom stort med bra läge. Rummet var kanonfint och mysigt. Personalen var väldigt vänliga och serviceinriktade. Hotellfrukosten var inte överdimensionerad, utan där fanns precis det som behövdes och det kändes att den var gjord med kärlek.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Försommar på Gotland

Populärt val av Västgöte, Sverige (Sverige mån 26 maj 2014)
“Härlig vistelse på Slottsbacken och priset bo 3 nätter betala för 2. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rummen behöver någon typ av ventilation,...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 maj 2014)
“Rummen behöver någon typ av ventilation, väldigt varmt i rummen som gjorde det svårt att sova annars ett bra hotel.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Sömn

Populärt val av Cina, Sverige (Sverige fre 02 maj 2014)
“Lite lyhört men en underbar säng att sova i”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

kanon trevlig

Populärt val av hedemora, Sverige (Sverige fre 01 nov 2013)
“Fin inredning”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Visby för dina fötter.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2013)
“Suveränt läge med lätt gångavstånd till allt väsentligt i Visby. Smakufull renovering har givit hotellet extra attraktionskraft sedan ett år tillbaka. Utmärkt vänlig serviceminded personal och bra parkering. Passar väl för några dagars djupdykning i Visby och omgivningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ventilation och öppningsbara fönster

Populärt val av Anders Söderlund, Sverige (Sverige tis 20 aug 2013)
“Vi hade ett rum (nr 405) i vilket fönstret inte var öppningsbart vilket blev mycket varmt och instängt. Bör verkligen åtgärdas!”
Hotell Slottsbacken svarar (fre 23 aug 2013)
Våra takfönster är normalt sett alltid öppningsbara. Tyvärr hade handtaget i fönstret i det här rummet precis gått sönder. Då det fortfarande är semestertider så tar det tyvärr lite längre tid innan vi fått fönstret utbytt. Tyvärr kunde vi inte byta rum då hotellet dessa datum var fullbokat. I alla rum finns det självklart till och från luft som styr ventilationen. Med vänlig hälsning Christina Andersson Hotellchef
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-05-29 01:31:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews