Njutarpaketet på Stelor goes KAYAKING!

Pris från 3550 SEK

per person, del i dubbelrum

Möt våren med en havsnära OUTDOOR upplevelse längs Gotlands vackraste kust!

Du landar in på fredagskvällen och checkar in innan du börjar lördagen med en härlig lantfrukost.
 
10.00 samlas vi vid Gnisvärds fiskeläge där vår guide möter upp med kayaker och utrustning. Sedan paddlar vi i ca 3 timmar längs med Gotlands västkust förbi Tofta, svältholmen, västergarns fiskeläge med underbar utsikt över karlsöarna.
Vi tar oss i land vid en unik plats vid en fiskebod där vi äter lunch på lokala råvaror och fikar innan vi tar oss tillbaka till hotellet via en 20 min promenad.
 
Att paddla kajak med vänner, familj eller på egen hand är en fridfull naturupplevelse och en kul aktivitet som passar dig som vill testa kajakpaddling som nybörjare men även för dig som har lite mer erfarenhet. På denna kajaktur upplever vi Gotlands vackra västkust. Inga förkunskaper behövs utan alla kan vara med men vi har satt en åldersgräns på 13 år.

Eftermiddagen spenderar du framför brasan, eller tar du en promenad i Paviken, eller återvänder du till havet. Eller kanske besöker du Klintehamn och botaniserar i deras många fina vintagebutiker. Ja eftermiddagen är helt enkelt till för egen tid.

På kvällen ingår en 3 rätters gårdsmiddag på lokala råvaror i säsong i vår restaurang. Hantverkssprit, lokal öl och naturliga viner har vi med!
Söndagen är det kanske sovmorgon följt av frukost och för den som vill passa på att njuta extra av havet finns SUP och våtdräkt att hyra.
 
Välkommen till en kanonhelg med extra livsnjut vid havet!

När du bokar detta erbjudande bor du på “Hotel Stelor”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-09-19 09:19:35, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails