Ekegården

Adress: Eke Bölske 144, 623 40 Havdhem
Område: Östra Gotland
Visa karta

Vandrarhem | Välkommen till Ekegården och södra Gotland.

En plats för kursen, eventet, retreatet och eller för co-living på sommaren. Ekegården tar också emot för grupper med hel- eller halvpension. I huvudbyggnaden finns plats för co-living/co-working / yoga / quit zone, spelhörna / biljard, galleri och en stor trädgård med avskilt läge utmärkt för rekreation & vila.

Ekegården med sin huvudbyggnad som är Ekegårdens hjärta har 12 rum och 900kvm inomhus yta med flera olika möjligheter. Bestående av rum och dusch/wc på övervåningen täcker hela bottenvåningen restaurang-del, lounge med biljardbord och stor samlingssal med scen. Denna byggnaden är en av tre byggnader på gården. 
 
Den öppna bottenytan täcker 350 kvm och har två eld-städer, varav en öppen. Möjligheter till att använda mötesteknik och PowerPoint finns på två ställen, i restaurang-delen och i den stora samlingssalen. Ett högtalarsystem finns att använda i alla tre delar. Fri Wi-Fi. Whiteboard och stående pappersblock finns. Dessutom finns två scener med möjlighet till allt från karaoke till musikframträdanden. En mindre i restaurangen och en större i stora salen. Utmärkt för co-working/workation, yoga, rekreation och nöje.  
 
Ekegårdens andra byggnader heter Gudings med sina 9 rum och kök med tillhörande matrum och Bölske med sina 10 rum och vardagsrum i mitten. 
 
Vid storgrupper över 40 personer används alla tre byggnaderna. På Ekegården kan upp till ca 70 personer ha kurs, läger, event och/eller retreat / möte. På sommaren används gården som ett co-living community för didigtala nomader, remote workers eller andra som vill dela en erfarenhet av samboende. På platsen finns också ett meditationscenter med kursverksamhet & meditation öppen för boende och för grupper som vill boka aktivitet där. 

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2 Antal barer: 2 Antal konferensrum: 3 Antal restauranger: 1
Byggår
1962
Senaste renovering
2021
Parkering
Parkeringsplats

Bra att veta

Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-06-07 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails