Hotell Toftagården

Adress: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Område: Västra Gotland
Visa karta
Gästbetyg: 73% 11 av 15 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 73%

(11 av 15 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,5 av 5
Städning vid ankomst 3,8 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Dåligt av ägarna till lägenheten att dom...

Ej rekommenderad av Madde, Sverige (Sverige sön 20 aug 2023)
“Dåligt av ägarna till lägenheten att dom inte såg till att Tv fungerade och att det inte fanns några lampor över sängarna. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Anette

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2023)
“Bra,jättefin frukostbuffé ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hotellupplevelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 09 aug 2023)
“Intresset för gästernas trivsel totalt obefintligt. Personalen hälsade inte ens när vi mötte dem på hotellet (undantag städpersonalen). Inte ens ett välkommen när vi anlände eller tex tack och trevlig resa när vi åkte. De behöver verkligen jobba på sin servicekänsla och allmänna attityd till gästerna. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 1 av 5
Frukost 4 av 5

Bra och prisvärt boende med nära till mycket

Populärt val av Micke, Sverige (Sverige mån 07 aug 2023)
“Bodde även denna sommar på Toftagården, ca 2 mil söder om Visby. Vi valde precis som tidigare år B&B då detta är mycket prisvärt och inkluderar en mycket smakfull frukost. Toftagården ligger på gångavstånd till Toftastrand och nära till buss om man vill åka in till Visby utan bil. Kan varmt rekommendera att prova på ett boende på Toftagården, som dessutom har mycket serviceminded och trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mest missnöjd med badrum/dusch tyckte de...

Ej rekommenderad av Djuret, Sverige (Sverige mån 10 jul 2023)
“Mest missnöjd med badrum/dusch tyckte det luktade fukt. Rummet ingen höjdare men ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tofta hotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jul 2023)
“Hyr man ut en stuga med sänglampor måste där finnas elkontakt att sätta sladdarna i, även tv gick inte att se på ingen anslutning Närheten till Tofta strand med bra sandstrand bar ett par minuter promenad bort är mycket bra God mat på Tofta hotell frukosten lite väl dyr Bra bussförbindelser in till Visby”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på stuga/lägenhet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avståndet mellan parkeringen o stugan l...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jul 2023)
“Avståndet mellan parkeringen o stugan långt när man ska bära packning det är osäkert var på gräsmattan man får gå mellan stugorna”
Totalupplevelse 3 av 5

Sammanfattning

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 jun 2023)
“Bra vistelse men inser att vi har valt en period med mindre antal gäster Inga köer, bra frukost, härlig total upplevelse på Gotland Inser att vi gjort onödigt mycket bilkörning, nästa gång skall vi begränsa oss och ge delar av ön tid”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på stuga/lägenhet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Motee, inte hotell

Ej rekommenderad av Carl, Finland (Finland fre 08 jul 2022)
“Toftagården är på nivå av 80-talets motell eller pensionat, inte en hotell”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Förvirrad personal och dåligt städat

Ej rekommenderad av Gotland sommar 2022, Sverige (Sverige lör 02 jul 2022)
“Personalen i receptionen var väl i grund och botten trevlig men verkade tyvärr inte alls ha koll på läget. Fick själv ställa frågor om när frukosten serveras, hur det såg ut med middagsservering i restaurangen etc. Kod till poolen kunde JAG fråga om förutsatt att jag ville bada. Inget som personalen bara kunde ge mig direkt? Fick en nyckel till rummet med nummer L5 och en beskrivning vart det huset låg. Fanns inget L5. Gick tillbaka efter två varv runt området och frågade FYRA personer utanför receptionen om L5. Ingen hade någon aning annat än att det kanske kunde vara nya nummer. Tillbaka i receptionen igen visade det sig att de nyligen märkt om byggnaderna. Skulle till byggnad 31-35. Vilket rum specifikt fick jag återigen dra ur personalen själv (34). Kommer till 31-35. Finns inga rumsnummer uppmärkta på dörrarna. Testade mig fram till vart nyckeln passade. Dåligt städat på vissa ställen i rummet. Kyskåpet var riktigt äckligt innuti och luktade dåligt. Fanns inte en chans att jag tänkt lägga någonting i det. När jag ett par timmar efter incheckning kom tillbaka till samma person och frågade om koden till poolen frågade denne först och främst om jag faktiskt bodde där?... Frukosten var i alla fall riktigt bra. Även för oss två som båda äter glutenfritt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews