Tofta Camping - Tältplats med el

Område: Västra Gotland
Visa karta
Gästbetyg: 64% 9 av 14 rekommenderar (5 recensioner)

Gästbetyg: 64%

(9 av 14 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,1 av 5
Service 3,2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2,9 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2,9 av 5
Campingens standard 2,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-5 av 5)

Hej på tält området så var det rörigt nä...

Populärt val av Nina, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Hej på tält området så var det rörigt när man skulle få el och få plats runt stolpen, hade varit skönt med uppmärkta tält el platser. Saknade ställe där man kunde slänga skräp, hitta sista dagen att det fanns en sopstation bakom receptionen, gärna info om det. Mer info överlag vid ankomst, poolen, träningsmöjligheter, sopstation mer ut pekat vart el stolparna fanns. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Tofta med barn (Tältplats med el).

Populärt val av Alex , Sverige (Sverige fre 29 jul 2022)
“Om du bokat tältplats med el behöver du vara förberedd på att detta är mer en naturamping, du bor mellan tallar i sand, jord och barr. Platserna är omarkerade så det blir huggsexa om att hitta en plats vid ankomst. Skall du ha el är det också huggsexa om el-uttag. Du bör ha en lång kabel med dig, läs 40m, för att vara mindre beroende av stolparnas placering samt öka möjligheterna att hitta en bra plats. Bilen ställer du där det finns plats, tyvärr försvann endel bra tältplatser på grund av detta, men skönt att ha nära till bilen. Underlaget varierar från ren sand till mycket stenigt och lite där emellan. Facilitetern hade behövt ett ansiktslyft och varmvatten var en bristvara. Men det kändes rent och det städades iallafall 2ggr per dag. Det fanns micro, kaffebryggare, en ugn, spisplattor samt kyl/frys med begränsat utrymme. Duscharna som låg lite utanför tältområdet var uppdaterade och fräscha. Tofta camping ligger vid en vacker strand. Dock blåste det mycket under vår vistelse så denna utnyttjades inte. Det fanns tyvärr inte mycket för små barn att hämta. Lekplatsen var för äldre barn. Hoppborgarn som inte såg så attraktiva ut hade inträde på 100kr! Det fanns en fallfärdig lekstuga som de kunde utnyttja.. det är tur att barn har bra fantasi. Poolen på beachklubben hade ett högt inträde, så det var inte att tänka på, men det är ju såklart upp till var och en, men ca 200kr pp svider lite. Nej Tofta camping kanske är mer för en ungdom/vuxen publik med paddelbanor, beacklubb och restaurang i fint läge. Detta till trots fanns det en charm med det bohemiska stilen och alla kunde skapa sitt egna lilla camp, vilket var mysigt. Vi hittade tillsist ett bra läge. Barnen bodde ju mer eller mindre i en sandlåda så de såg till att bli sandmonster så snart vi kom till camp, på gott och ont (tag med borste och städskyffel). Tofta låg bra placerad för utflykter, vilket passade oss. Med både plus och minus hade vi sammantaget en bra upplevelse! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Tältning på Tofta Camping

Ej rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige mån 18 jul 2022)
“Den här campingen prioriterar definitivt inte gäster med tält. Dåligt med elstolpar samt långt mellan dessa. Dåligt med toalett, tvätt och duschmöjligheter med varmvatten utan att behöva gå en bit för att få tillgång till detta. Ett litet och slitet kok hus med endast två platser för matlagning och disk. Väldigt sandig mark där det är svårt att få fäste för tältpinnar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 1 av 5

Tält camping med el

Populärt val av -, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Konstigt system vid tält-camping med el. Inga bestämda platser för tälten utan man behöver lite tur för att få en bra plats.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Camping på Tofta

Populärt val av Henrik , Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Stort plus för läget. Underbar sandstrand med fantastiska solnedgångar. Tältade i en vecka. Häpnadsväckande låg standard på toaletterna vid tältplatsen och även vid Ängen. Vi traskade till toa och dusch på södra delen i stället där servicebyggnaden var toppklass. Inte okej att det är sån skillnad! Hoppas att nya servicebyggnader är på gång för även tältare gillar rent och fräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-05-25 12:56:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews