Björkhaga Strandby

Adress: SANDA STORA VARBOS 840A, 623 79 Klintehamn
Område: Gotland
Visa karta

Stugbyar | Björkhaga Strandby & Restaurang är en anläggning på Gotland, 30 km söder om Visby precis intill havet. Här erbjuds något för alla er som törstar efter sol, bad, god mat och gemenskap. Uppvärmd pool för både vuxna och barn, för de riktigt små har vi en liten barnpool. Volleybollturnering, yoga, musikquizz och grillkvällar med vårt husband är delar av vad som finns på sommarens agenda.

Många längtar efter en lättillgänglig idyll för avkoppling och äventyr, för stora och små, i vått och torrt. Björkhaga Strandby & Restaurang är en anläggning på Gotland, 30 km söder om Visby precis intill havet. Här erbjuds något för alla er som törstar efter sol, bad, god mat och gemenskap. Uppvärmd pool för både vuxna och barn, för de riktigt små har vi en liten barnpool. Volleybollturnering, yoga, musikquizz och grillkvällar med vårt husband är delar av vad som finns på sommarens agenda.
Våra stugor på Björkhaga Strandby är perfekta för en familj, en grupp vänner eller par. Vi ser alltid till så att stugorna håller hög standard och är fullt utrustade med det som ni kan tänkas behöva. Rökning är inte tillåtet i någon av våra stugor och bara vissa av stugorna tillåter djur. Alla våra stugor ligger 25-150 meter från den barnvänliga och otroligt vackra stranden, vår restaurang och pool
Vi har två olika typer av stugor, strandstugor och fiskestugor.

Strandstugorna har tre rum+kök, 44 m2, och där kan det bo upp till sex personer (4+2 sängar). Det finns ett litet kök, badrum, bäddsoffa där två personer får plats och en möblerad uteplats.
Strandstuga nummer 18 är allergianpassad, fri från pälsdjur, nötter, jordnötter och stark parfym.

Fiskestugorna är lite mindre är strandstugorna men håller exakt samma höga standard och modarnitet.
Fiskestuga typ A är en perfekt stuga för fyra personer som vill ha fyra separata bäddar då dessa har två våningsängar, 90 cm vardera, (2+2 sängar).
Förutom stuga nr 27, 29 och 44 där det får plats upp till fem personer. Dessa stugor har en dubbelsäng, 120 cm, och tre enkelsängar, 90 cm.
Fiskestuga typ B har plats för fem personer. I dessa stugor finns det en dubbelsäng, 120 cm, och en enkelsäng 90 cm, samt en bäddsoffa där två personer kan sova
Från Björkhaga är det inte långt till Gotlands övriga utbud – allt det bästa av Gotland i din hand

Recensioner

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal våningar: 2
Byggår
2008
Senaste renovering
2018
Nöje
Utomhuspool Lekplats
Parkering
Parkeringsplats

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-09-19 09:19:35, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails