Sudersands Strandcamping, Fårö

Osoite: Sudersand PL 5802, 624 67 Fårö
Sijainti: Fårö (Rannikonläheinen)
näytä kartta
Vieraiden pisteet: 95% 134 kohteista 141 Suositeltu (23 Arvioinnit)

Vieraiden pisteet: 95%

(134 kohteista 141Suositeltu)
Yleismielipide 4,4 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,2 kohteista 5
Cleaning 3,9 kohteista 5
Value for money 4 kohteista 5
Condition 4,3 kohteista 5
Vieraidemme arvioinneista: Vieraamme antavat arviointinsa oleskelunsa lopuksi. Arvioinnit ovat vieraiden mielipiteitä kokemuksistaan kyseisessä majoituksessa oleskelun aikana. Arviointien perustana on: 1 (heikko) - 5 (erinomainen).

Vieraidemme henkilökohtaiset arvioinnit (näyttää 11-20 kohteesta 23)

Strandnära tältcamping

Suositeltu kohteessa Barnkörveckan , Ruotsi (Ruotsi ma 17 heinä 2017)
“Det bästa är förstås läget, en kort promenad från stranden, så det är nära till för morgon- och kvällsdopp.”
Yleismielipide 4 kohteista 5
Service 5 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 kohteista 5
Cleaning 3 kohteista 5
Value for money 4 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Härlig camping!

Suositeltu kohteessa Mamma66, Ruotsi (Ruotsi su 14 elo 2016)
“Mycket nöjda med vår vistelse.Fantastisk tältplats vid vacker strand. Det vi saknade var en lekplats för barnen på tältområdet. Jag tycker heller inte att man ska behöva betala för att använda poolen. Vi hade gärna avvänt den fler gånger om det hade ingått i campingpriset.”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 kohteista 5
Cleaning 4 kohteista 5
Value for money 3 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

poor customer service

Suositeltu kohteessa marc, Sveitsi (Sveitsi ma 10 elo 2015)
“we stayed for 5 nights and only had a small camper van. first we were given a lot in the middle of all the large trailer site's in the open space, no shade or tree. when asking for alternative, we were told no other option. then we decided to move to non-electricity site. later we found out that many sites in the tenting area also have electricity and of course were in the shade of tree's. also, some of the cars that parked there were larger then our camper van. we do not understand why we were not offered to stay at one of these site...!? if someone would have taken a minute to review our camper van and electricity needs (very marginal, no tv or clima) then i'm sure a better option would have been possible. but of course this would require some kind of interest and engagement. also, there is no wifi, which for a suite of this size and prize should be possible (not talking high speed connection, just email/info/search) ”
Yleismielipide 4 kohteista 5
Service 2 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 kohteista 5
Cleaning 5 kohteista 5
Value for money 3 kohteista 5
Condition 4 kohteista 5

Faciliteter

Suositeltu kohteessa Ewa, Ruotsi (Ruotsi ti 28 heinä 2015)
“För få handfat på damernas, skulle vilja ha fler kontakter t ex en bänk med speglar ovanför utanför duscharna där man kan föna håret o sminka sig, istället för fönstren som sitter där idag. Blir väldigt trångt o bökigt när någon fönar håret o ngn borstar tänderna när det bara finns 2 handfat. ”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 kohteista 5
Cleaning 5 kohteista 5
Value for money 5 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Läget påverkar omdömet:)

Suositeltu kohteessa Anonyymi, Ruotsi (Ruotsi pe 25 heinä 2014)
“Läget påverkar omdömet:)”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 kohteista 5
Cleaning 4 kohteista 5
Value for money 4 kohteista 5
Condition 4 kohteista 5

The Best place to pitch

Suositeltu kohteessa Vijay, Ruotsi (Ruotsi ma 09 kesä 2014)
“We are able to get better snapshot of all the places around and this is only possible since the campsite is well located. the access to beach also gave us the essence of gotland. We would definitely like to visit the place in future .. and like to know and receive promotions. Thanks for your outstanding service”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 5 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 kohteista 5
Cleaning 5 kohteista 5
Value for money 5 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Nära till underbar strand och fräscht servicehus!

Suositeltu kohteessa Badfantast, Ruotsi (Ruotsi su 04 elo 2013)
“Det är en lugn skön camping med blandade gäster. Läget nära den fantastiska stranden och det fräscha servicehuset största fördelarna. Övrig service tex utbud av matvaror och turistinfo tyvärr mager. Personalen i receptionen var trevlig men ganska passiv. ”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 kohteista 5
Cleaning 4 kohteista 5
Value for money 4 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Uppdatera badrum och kök på tält-delen

Suositeltu kohteessa Sarah, Saksa (Saksa ma 15 heinä 2013)
“Hej, Badrummen i delen där tältarna står är för liten och för gammal. Man kan knappt röra sig i kabinerna. Särskilt jämfört med nya servicehuset är det trist att se. Mvh, Sarah”
Yleismielipide 4 kohteista 5
Service 4 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 kohteista 5
Cleaning 4 kohteista 5
Value for money 4 kohteista 5
Condition 3 kohteista 5

Toppencamping i Sudersand

Suositeltu kohteessa Susanna, Ruotsi (Ruotsi to 02 elo 2012)
“Toppenvistelse på Sudersandcamping. Stora campingplatser, nära till strand, barnvänligt. Det bästa var ändå det fina servicehuset med fräscha toaletter, familjeduschen och tvrummet. Vi trivdes så bra att vi stannade 2 nätter extra, totalt 7 nätter!”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 5 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 kohteista 5
Cleaning 5 kohteista 5
Value for money 5 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Wonderful Camping Site!

Suositeltu kohteessa Anonyymi, Saksa (Saksa ke 11 heinä 2012)
“We have stayed for longer than we first wanted, because it was so beautiful! The best Camping Site we have ever seen (and we have seen a lot all over Europe!). The places are wide, the green is beautiful, the facilities are well served. Nice stay!”
Yleismielipide 5 kohteista 5
Service 5 kohteista 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 kohteista 5
Cleaning 5 kohteista 5
Value for money 5 kohteista 5
Condition 5 kohteista 5

Lähellä

Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Näkymä
  • Lummelundagrottan
Lentokenttä
  • Visby Flygplats
Kaupunki
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Bathing
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Distance on map is a straight line

Varaa meiltä


Varaa meiltä

Build: 23.5.2024 3.17.29, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews