Tofta Camping - Campingpitches

Address: Toftavägen 362, 622 66 GOTLANDS TOFTA
Location: Western Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 76% 189 of 248 recommend (72 reviews)

Guest score: 76%

(189 of 248 recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 3.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.6 of 5
Condition 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 72)

Ojämna campingplatser

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 01 Aug 2022)
“Otroligt ojämna tomter på ängen! Vi var tre husvagnar i vårt sällskap och alla tre bytte vi våra platser för att kunna sätta upp våra förtält då tomterna va så ojämna och i dåligt skick att det inte gått annars att ställa ett matbord i det och fått det någorlunda plant. Ingen vill heller stå på en tomt där allt vatten skulle samlas vid regnoväder. Översyn av tomterna och att jämna ut dom behövs!”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 2 of 5

Tofta

Not recommended by Toftabesökare, Sweden (Sweden Sat 23 Jul 2022)
“Vårt välkomnande bestod av väldigt ojämna och Oklippta campingplatser. Därefter upptäcker vi att platserna är inte ordentligt uppmärkta. Har man otur så kan grannen tagit till sig för stor plats. Disken har inget hushållspapper att ta bort matrester med så resulterar i väldigt ofräscha diskhoar som man gärna vill undvika. Sista dagen så vaknade vi kl 07:30 att personal klipper gräset för första gången precis utanför husvagnen. Rök sand och skvätte sten, tack och lov så klarade sig bilen. Vid utcheckning fick jag ringa efter en personal för att få service. Varav jag får ett grinigt svar varför jag inte använder snabb utcheckningen. Fanns ingen förståelse att jag ville få tillbaka mina överblivna pengar på duschkortet. Tråkigt att det inte finns en lekplats nära på området runt ängen som inte kostar 100kr. Campingens butik helt okey, framförallt prisvärd mjukglass. Fantastisk strand och miljö. Bra bussförbindelser till visby. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 2 of 5

En vecka på Tofta

Most Popular by Tinni, Sweden (Sweden Thu 21 Jul 2022)
“En vecka på Tofta går fort. Om havet är för kallt att bada i finns det annat att göra. Många utflyktsmål i närheten. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Dåligt, nästintill obefintlig, med pappe...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2022)
“Dåligt, nästintill obefintlig, med papperskorgar på hela campingområdet! Dåligt att vissa får stå med vagnen med draget inåt, men personalens tillåtelse, medan andra inte fick göra det. Mycket ojämn mark på platsen.”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Tofta camping

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“Kunde vara fräschare diskutrymme. Toa och dusch bra. Bra med strand och beach club bredvid, det höjer betyget. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

En 4-stjärnig camping men mer som en 3:a

Not recommended by Fiajkpg, Sweden (Sweden Wed 13 Jul 2022)
“En alldaglig camping som var helt ok men inte mycket mer. Efter tidigare recensioner så var vi beredda på ganska usel standard men det var betydligt bättre än vad som sagts så kanske att de tagit till sig av kritiken. Tyvärr var stranden ganska skräpig och poolbaren var knappt öppen och utbudet urdåligt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Riktigt sunkig caming

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 06 Jul 2022)
“Vid ankomsten så möts man av en mycket dåligt underhållen reception, detta visar sig vara genomgående för hela anläggningen. Man har lagt duchen och toaletterna c.a 70m från varandra!!! Skräpig och illaluktande återvinnings central. Torkpapper saknas genomgående inte ens vid latrintömningen/ gråvatten. Fins endast ett så kallat kokhus inga övriga utrymmen. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 1 of 5

Bättre Faciliteter

Most Popular by Emil, Sweden (Sweden Mon 02 Aug 2021)
“Bättre toaletter som är i normal storlek i höjd. Så man slipper sitta på golvet. Bättre städning. För att vara fyrstjärnigt så höll den ej den standarden. Mera 2 stjärnigt. Duschar och toaletter måste vara lika över hela campingen. Dusch och toalett bås på ängen har passerat bäst före för länge sedan tyvärr. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 2 of 5

Campade juli 2021

Most Popular by E & I från Stockholm, Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Rent och fräsch i duscharna. Det fanns personal som klippte gräset på campingtomterna när en gäst hade checkat ut, innan en ny campinggäst kom. Lite svårt att hitta till vad man ska diska. Vi fick vara kvar 3h extra då det inte var någon ny gäst som kom efter oss just den dagen. Vilket vi var tacksamma över. Perfekt att ha med våra campingcyklar i området. Duscharna var bra. Man fick betala 2 kronor för 2 min duschning. Sen var det bara att använda kortet på nytt för ytterligare 2 min osv. Vi fyllde på kortet vid ankomst och fick tillbaka det som inte hade använts. Vi har nu campat både på västkusten och på Öland tidigare år men har aldrig varit på en tystare camping, vilket uppskattades. Vi sov gott på natten. I övrigt sandstranden var helt perfekt. Mycket har förändrats sedan man var här sist för ex antal år sedan men till det bättre. Vad mer kan man önska sig på sin semester. Allt var rent och fräscht på toaletterna som förmodligen var nyrenoverade, gäller även för duscharna. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Skoj och härlig camping

Most Popular by Veronica Holmberg, Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“Mycket att göra både på campingen och runtomkring . Trevlig personal Bra utbud i livsen vid akuthandling ( lite dyrt) Underbar pizzeria och ställer där de sålde iskaffe och sallader mm var superb Härlig strand och om man vill betala så finns de poolområde . Mycket för barnen att göra. Enda som var lite sådär är - diskmaskinen ( vattnet var väldigt äckligt, tror inte folk brydde sig om att byta de ) ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 6/7/2024 2:54:16 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews