Pensionat - Frejsmagasin

Address: Storvägen 53, 620 16 Ljugarn
Location: Eastern Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 78% 87 of 112 recommend (23 reviews)

Guest score: 78%

(87 of 112 recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3.4 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.4 of 5
Guest house condition 3.7 of 5
Breakfast 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 23)

Beautiful place

Most Popular by Gea, Netherlands (Netherlands Fri 11 Aug 2023)
“Beautiful house, nice room, good facilities (use of the communal kitchen, veranda, garden). Very good breakfast. The beach is very close to the house and very pretty. We liked Bruna Dörren, for a drink, a pizza and live music. We recommend Ljugarn Salteriet for eating smoked fish and prawns. In the neighbourhood you can walk along the coast: north to nature reserve Folhammar and south to the lighthouse, harbour and fiskeläge.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Frejs pensionat mer enkelt vandrarhem

Not recommended by Sussi, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2023)
“Extremt lyhört. Varenda steg från alla grannar hördes. Sand på golv och i garderob. Ingen dörrmatta eller matta på golvet vilket skulle underlättat att hålla rent samt dämpat ljud. Frukost ok, inget speciellt, men en rejäl promenad bort. Framgick inte vid bokning hur långt mellan det var.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Frejs magasin

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 06 Jul 2023)
“Hej! Jag saknade spegel i rummet. Ni borde skriva ut på hemsidan att frukost inte är på samma plats utan några hundra meter bort. I övr är jag nöjd. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Pensionat 2022

Most Popular by Lasse från Åhus, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2022)
“Ägaren själv tog emot och visade runt och berättade lite historian kring det Gamla pensionatet. Informerade även om ett antal restauranger och vad de hade för sorts mat. Vi var mycket nöjda, frukosten var fantastiskt bra! Lars & Anneke Olsson från Åhus.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Prisvärt pensionat I Ljugarn

Most Popular by Majen, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“Läget var toppen! Centralt, en kort promenad från havet och stranden och lugnt och skönt. Fukosten ingick i priset och var väldigt bra. Saknade en spegel på rummet och även en fläkt hade uppskattats. Duschen/toaletten i korridoren var dåligt städad under vår vistelse och förblev så under de 5 dagar vi var där. Dålig och oklar information angående om sänglinne och handdukar ingick, olika uppgifter på hemsida och bokning och vid mailkontakt fick jag information som sedan inte stämde. Tröttsamt för både gäst och uthyrare när tid och energi behöver läggas på sånt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 5 of 5

Vackert men rätt usla rum för pengarna

Not recommended by Nilsson , Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2022)
“Det usla var de små heta rummen utan dusch och toalett, trots högt pris. För övrigt var detta jättefint.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Jag sov riktigt gott på Lövängens pensio...

Most Popular by Annette, Sweden (Sweden Sun 18 Jul 2021)
“Jag sov riktigt gott på Lövängens pensionat men stördes av hög musik/sång från tapasrestaurangen nedanför mitt fönster som höll igång till närmare 01 ibland. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt pensionat i något sliten miljö

Not recommended by Bam, Sweden (Sweden Sat 10 Jul 2021)
“Bodde på Lövängen pensionat en natt i början av juli 2021. Till att börja med var läget suveränt: nära stranden, restauranger, mataffär och busshållplats. Pensionatet ligger i en fin och lummig. Servicen var också bra. Vi var lite tidiga men kunde checka in trots att klockan inte var 15 eftersom rummet var redo. Det var väldigt uppskattat av två stycken som kom från en tredagars vandring på Östkustleden. Rummet var väldigt rent och likaså det delade badrummet som låg i korridoren. Även om man delar dusch och badrum med de andra gästerna fanns det ett handfat i rummet. Inredningen och utemiljön var lite sliten och fönsterna ganska risiga. När jag skulle öppna det ena kändes det som att det var på väg att ramla av. Trots behovet av en uppfräschning och renovering var det ett mysigt ställe. Aningen dyrt för det man fick men antar att det har att göra med högsäsong. Utöver den slitna miljön är det enda jag har synpunkter på är att jag saknade information om att det gick inte bara en utan flera lösa hundar på pensionatsområdet. Det var dels en i receptionsdelen och dels på väg till rummet gick man förbi en bostad där två hundar gick omkring. Även om de är hur snälla och gulliga som helst så hade jag som är hundrädd uppskattat om den informationen fanns i beskrivningen av pensionatet. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Guest house condition 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Trevligt pensionat nära vattnet

Most Popular by Daniel, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2019)
“Rum med enkelsängar. Mycket lyhört och enkel standard. Bra frukost i mysig miljö med trevlig personal. Pensionatet ligger bra till, men en får vara beredd att promenera några hundra meter åt "fel" håll för att komma till receptionen där frukosten serveras.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Prisvärt

Most Popular by Tomas, Sweden (Sweden Sun 08 Jul 2018)
“I stort sett nöjd med all. Toalett och dusch i korridoren var väl ingen höjdare men ok. Ingen städning på rummet de fyra dagar vi bodde där.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews