Stugor Pensionat Lövängen

Address: Louise Sparresväg, 62016 Ljugarn
Location: Eastern Gotland (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 71 of 83 recommend (18 reviews)

Guest score: 86%

(71 of 83 recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 3.8 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.7 of 5
Cleaning on arrival 3.7 of 5
Value for money 3.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 18)

Det var jätte bra plats,nära stranden oc...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2023)
“Det var jätte bra plats,nära stranden och nära naturen och några fina restauranger ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Underbara dagar på Gotland

Most Popular by Tessan, Sweden (Sweden Thu 07 Jul 2022)
“Jag och mina döttrar, 16 och 14 år gamla besökte Gotland den 30/6-5/7-2022. Vi valde att köra bil från Malmö för att sedan ta båten från Oskarshamn. Vi bodde på pensionat Lövången i Ljugarn. Jösses! Ljugarn är underbart mysigt med otroligt mysiga restauranger med fantastisk mat. Stugan var perfekt för oss tre, lagom stor och hade ett fint badrum. Ett stort plus var att det fanns uteplats på två ställen. Vi hittade på väldigt mycket under våra dagar på Gotland så vi var inte i stugan så mycket men när vi väl var där trivdes vi oerhört. Vi kommer garanterat komma tillbaka till Gotland igen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Pensionat Lövängen, Strandstugan.

Most Popular by Berndt Liefeldt, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2022)
“Trivsam stuga med fritt läge. Välutrustad, ren och snygg. Nära till stranden och till affär och restauranger. Niohåls golfbana i närheten.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 0 of 0
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning on arrival 0 of 0
Value for money 0 of 0

Dåligt utbud med tv-kanaler, ( tre kanal...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 08 Jul 2018)
“Dåligt utbud med tv-kanaler, ( tre kanaler fungerade i vår stuga) Frysfacket i kylskåpet fungerade dåligt, varorna blev inte frysta. I övrigt härligt område med fina grönytor Bra med utrymme mellan stugorna. Nära till allt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Elinstugan

Most Popular by Ulrika, Sweden (Sweden Fri 11 Aug 2017)
“Trevligt med eldstad installerad i Elinstugan men nu är det hög tid att renovera badrummet. Det luktar inte så bra därinne. Kanske täcken och kuddar kan bytas ut också. Dessutom måste kyl och frys frostas av för det är is inne i själva kyldelen. Annars tycker vi läget är toppen och stugan mysig för övrigt. Det var inte bra städat alls men det löste vi genom att komma överens om att vi slapp ta golven när vi städade vid avfärd. Kommer gärna tillbaka men som sagt - badrummet och kyl/frys! M v h Ulrika”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning on arrival 0 of 0
Value for money 0 of 0

tilläg tii standard

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 03 Jul 2017)
“Det mesta var till belåtenhet men toa och dusch mycket liten yta, svårt att använda. Frysfacket på kylskåpet dåligt, spisen i behov av byte.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bra stuga med fin altan

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“En bra stuga med ett bra utrustat kök, en altan med markis, fin grill att låna. Bra med lekplats, nära till matbutik, stranden och restauranger. Rörelse och liv omkring men ändå lugnt och tryggt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Saknade viss köksutrustning ,men det kom...

Most Popular by Lelle, Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2015)
“Saknade viss köksutrustning ,men det kompletterade vi på loppiset strax bredvid för en spottstyver...så nu finnes det äggkoppar mm i stugan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Fräsch och charmig stuga i badortsidyll

Most Popular by Åsa S, Sweden (Sweden Tue 30 Jun 2015)
“Relativt nybyggd och fräsch stuga som har allt man behöver inkl härlig veranda med uteplats att ära middag på i kvällssolen. Stor och lekvänlig gräsmatta mellan stugorna och stora härliga träd som ger skön skugga varma dagar. Kort promenad till fantastisk strand. Bageriet där man varje morgon kan köpa färska frallor ligger precis om hörnet.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Cabin Häggen 1

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Thu 17 Jul 2014)
“Overall the cabin Häggen 1 was ok and there wasn't any major problems. Anyhow, few smaller things could have made our stay more pleasant. What we missed in the cabin was a sofa. Watching TV on kitchen chairs was not very comfortable. With a better design of the lay-out, there would have been room for a small sofa. Last days of our stay were quite rainy and dark, so we had to stay in the cabin more than we expected to, so sofa would have been nice. Cleaning on arrival was ok, except the coffee maker that needed a real cleaning before it could be used. Also there were couple of plates on the cupboard that were dirty. And the bedroom walls downstairs need to be cleaned, there are some weird spots on the walls.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 5/23/2024 3:17:29 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews