Fridhem Pensionat

Address: Högklintsvägen 54 Västerhejde
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 182 of 217 recommend (55 reviews)

Guest score: 84%

(182 of 217 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
Guest house condition 3.7 of 5
Breakfast 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 55)

Fantastiskt ställe. Lugnt, vackert. Til...

Most Popular by Krissi, Sweden (Sweden Tue 15 May 2018)
“Fantastiskt ställe. Lugnt, vackert. Tillgång till natur - man kan promenera, springa - allt. Verkligen ett Fridhem.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fantastisk miljö

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Tue 08 May 2018)
“Vackert bevarad miljö både inne o ute-härligt ställe där man får känslan av att vara en bit bakåt i tiden! Kommer nog alltid vilja bo på fridhem vid gotlandsvistelderna framöver!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Charmigt pensionat

Most Popular by JohFlow, Sweden (Sweden Sun 20 Aug 2017)
“Charmigt pensionat, trevlig kaffestuga, och på stenstranden fanns möjlighet till ett dopp. Tänk på att Fridhem Pensionat ligger några kilometer från närmsta busshållplats, om du tänkt ta bussen till Visby. Miljön är fin, och jag trivdes överhuvud taget väldigt bra på Fridhem Pensionat, och rekommenderar det gärna. Personalen var hjälpsam. Jag hade i och för sig värdens minsta dusch.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Härligt läge vid havet

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Vi fick bo i den lilla sjöstugan en bit bort från pensionatet och blev väldigt glatt överraskade över det fina läget och den underbara omgivningen. Var som att bli förflyttad till barndomen men härliga lakan och lite enklare miljö. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Mycket trevligt boende i en naturskön mi...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 25 Jul 2017)
“Mycket trevligt boende i en naturskön miljö. Kan verkligen rekommenderas.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Pensionat Fridhem

Most Popular by Bohuslän, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2016)
“Läget är utmärkt. Vackert och fint beläget. Rummen är däremot väldigt lyhörda vilket påverkar sömnen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Miljön

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“En underbar miljö att vistas i.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Sommardagar på Gotland

Most Popular by skhjejo, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“Man får vad man betalar för, enkelt boende med enkel frukost. Boendet i Bungalowen fungerade bra med gemensam WC och dusch sannolikt för att vi nu var ett fåtal gäster. Överraskande bäddades sängen varje dag och städningen var klanderfri. Det mest positiva var kaffestugan, skön miljö och ett bra utbud av enkla maträtter, pajer, kaffebröd, glada och trevliga ungdomar som skötte om servering.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Lugn och mysig miljö på Fridhem Pensionat

Most Popular by Annette, Sweden (Sweden Wed 25 May 2016)
“Miljön på Fridhem Pensionat var fantastisk mysig och lugn både inom och utomhus. Vår lilla familj rekommenderar detta ställe och återkommer gärna framöver.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Guest house condition 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lugnet råder

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2015)
“Mitt första besök på Gotland. Vi bodde i annexet Bungalow, där flera rum delade på samma toalett och dusch. Standarden är gdk trots många år på nacken. Närheten till Visby och nära stranden samt det lugn som råder och den vackra utsikten. Återvänder gärna nu när vi vet mera.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Guest house condition 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 4/29/2024 3:22:53 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews