Hotell Stenugnen

Address: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 95% 846 of 886 recommend (231 reviews)

Guest score: 95%

(846 of 886 recommend)
Overall opinion 4.5 of 5
Hotel condition 4.4 of 5
Room facilities 4.2 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 21-30 of 231)

Mycket bra.Så tillmötesgående o serv ice...

Most Popular by Birgit, Sweden (Sweden Sat 24 Sep 2022)
“Mycket bra.Så tillmötesgående o serv iceinriktat värdpar.Frukosten perfekt Kan verkligen rekommendera detta boende.Kommer utan tvekan tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Det personliga hotellet

Most Popular by Helena, Sweden (Sweden Fri 23 Sep 2022)
“På Hotell Stenugnen bor man centralt i hamnen och det är lätt att parkera nära. Personalen är helt fantastisk och gör allt för att vistelsen ska bli så bra som möjligt. Sköna sängar och takfläkt ett plus. Vid frukosten finns det mycket gott att välja på.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Rum

Not recommended by Mimmi, Sweden (Sweden Sun 18 Sep 2022)
“Bokade ett medium rum men det var väldigt litet undrar hur de rum som var små såg ut. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Stenugnen!

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Sun 11 Sep 2022)
“Stenugnen, det lilla men mycket trevliga hotellet ! Väldigt serviceinriktade och trevliga ägare ! Rymliga och fräscha rum med sköna sängar. Ett mysigt sällskapsrum/lounge där man gärna sitter och umgås. Frukostrummet där den gamla muren bildar ena väggen( mysigt), är också tillgänglig för att sitta och umgås. God frukost med veganskt alternativ. Läget är ett plus för hotellet! Jag återkommer gärna igen !”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell Stenugnen

Most Popular by Gunilla B, Sweden (Sweden Sun 11 Sep 2022)
“Första intrycket var lugnet och trivseln som ägarna lyckats förmedla utan att ens vara på plats när vi kom. Kaffe o kaka fanns att hämta när man ville i ett otroligt charmigt frukostrum. Fann bara ett minus och det var att sängarna var i hårdaste laget så man fick gå upp och vila lite då och då. Men sammantaget uppvägde ändå att det positiva och jag skulle inte tveka boka där nästa gång.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Så fint och trevligt hotell

Most Popular by Freddie, Sweden (Sweden Fri 02 Sep 2022)
“Väldigt bekvämt rum. Sov så gott. Underbar frukost, jättetrevlig receptionist! Superbra läge precis vid hamnen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

From the moment of our arrival we were r...

Most Popular by Mario, Sweden (Sweden Sun 14 Aug 2022)
“From the moment of our arrival we were received very kindly, the stay the staff was very attentive to every detail, even without asking, clean rooms and 24-hour service availability, varied breakfast, and a perfect location. Without a doubt I would return to the hotel!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Familjärt

Most Popular by Anders, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2022)
“Vi blev bemötta som vänner, inte bara som gäster.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Boende

Most Popular by Bäckis , Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2022)
“Mycket trevlig personal och så hjälpsam!! Väldigt god och fräsch hotellfrukost!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Jättemysigt

Most Popular by Thomas, Sweden (Sweden Fri 05 Aug 2022)
“Trevligt enkelt hotell mycket centralt i Visby med gångavstånd till färjorna. God vällagad frukost i fantastisk miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Då vi körde Elbil finns det några laddare i närheten av hotellet. Dock för få så det gällde att bevaka för att få en plats.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 4/17/2024 12:53:02 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews