Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 955 of 1137 recommend (249 reviews)

Guest score: 84%

(955 of 1137 recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 249)

boende

Most Popular by Gunilla Gustafsson Håkan Karlsson, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2022)
“Mycket lyhörda rum. Och mycket ljud runtomkring. Srlverfiskar på toaletterna. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5

Enkelt boende

Most Popular by Sofia, Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2022)
“Smidigt och enkelt boende för familj med hund. Fräscht rum, sköna sängar, bra mörkläggning av rum. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Lauters premium

Most Popular by Sebastian, Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2022)
“Nybyggda stugor med bra läge och fantastisk utsikt. Frukosten var bra om du kommer tidigt, avsaknad av toaletter gör att helheltintrycket blir lite sämre. För att komma in på sommarland och vattenparken krävs separat biljett och kö till varje dag. Som boende borde det gå att lösa på ett bättre sätt för att undvika köer.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Jättebra

Most Popular by Terese och Ebba , Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2022)
“Jag och min yngsta dotter har båda trivts mycket bra i vårt b&b rum! Skulle varit ännu bättre om det skulle funnits ett litet bord och två stolar så man kunde sitta och spela och spel annat än i våningssängen. Sköna sängar, skönt att slippa släpa med handdukar och lakan och skönt att slippa städa! Stor "hotellfrukost" som erbjöd något för alla smaker. Närheten till både sommar och vattenland var lyxig och erbjöd även det något för alla. Inte för stort utan lagom att orka gå igenom och härligt att kunna gå ut och in som man önskade. Ligger jättefint på en höjd vid vattnet och närheten till Visby är ett extra plus. Vi kommer absolut tillbaka! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Total kaos

Not recommended by besviken familj , Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2022)
“Gotska Sandön är inget boende jag skulle rekommendera till någon. Det är till för barnfamiljer men är inte utformat efter det. Dörrarna i hela byggnaden är tunga och smälls igen då dem verkar saknar dämpning. så när någon öppnar och stänger en dörr så låter det enormt, tänk då 8 barnfamiljer med småbarn, det var tyvärr ett jävla liv. Rummen var små, sängarna hårda och osköna. På de gemensamma toaletterna luktade det urin/ kräks trots att städarna hade varit där och städat. Jag och min familj checkade ut efter en natt och avslutade vår vistelse tidigare pga boendet förstörde så mycket för oss. Det var tyvärr mycket smällande, springande och liv långt efter 23.30 i byggnaden, vilket gjorde våra barn ledsna och rädda för det lät så mycket runt om i byggnaden. Kommer aldrig tyvärr bo i Gotska Sandön igen.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 2 of 5

Mellanlandning

Not recommended by Mange 3333, Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2022)
“Nja inte riktigt vad vi förväntade oss”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Lite dålig info om vad dusch och toalett...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jul 2022)
“Lite dålig info om vad dusch och toalett fanns och aningens få toaletter. Gatlysena kunde varit tända hela natten, bäck mörkt när vi anlände med kvälls färjan och När man skulle på toa mitt i natten med barnen. Men i övrigt toppen. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nöjda resenaren

Most Popular by Lanie, Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2022)
“Kola lite med lampa om dem fungera so bli bra”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

B&B

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2022)
“Städningen var inte den bästa, spindelnät på lampor och stegarna till övre sängarna. Frukosten var inte mycket att hurra för, äggröran var väldigt smaklös. Toaletterna behövs städas, tömma papperskorgar och fylla på tvål, oftare. Det vore trevligt med krogar och bänk i anslutning till duschen. Personalen var helt underbar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

kommunikationer är under all kritik, en ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 09 Jul 2022)
“kommunikationer är under all kritik, en hel kilometer till närmaste förbindelse. Förr fanns en bra pendelbuss som var saknad.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews