Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1583 of 1842 recommend (433 reviews)

Guest score: 86%

(1583 of 1842 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.8 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 433)

Hav,hav Glittrande hav

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2023)
“VI-min dotter med make och tre barn hyrde en lägenhet för sex personer. Bilderna och informationen stämde väl med verkligheten Vi kunde använda altanen dvs balkongen mycket HADE FIN UTSIKT ÖVER HAVET Tyvärr fanns det en trasig stol där på balkongen när vi kom som vi missade att felanmäla Jag är väldigt nöjd med lägenheten och min semester på Kneippbyn Liksom min familj ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kyllaj

Not recommended by Lisa, Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2023)
“Smutsigt och dammigt vid ankomst. Extremt lyhört, lät som det sprang elefanter på våningen över. Fanns 1 dricksglas när det skulle finnas 8. Dåligt med köksredskap. Osköna sängar. Enda positiva med kyllaj var utsikten. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 2 of 5

Fin och modern stuga

Most Popular by Semlan, Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2023)
“Fin och modern stuga med allt man behöver! Fin uteplats mot havet. Tyvärr var stugan dåligt städad vid ankomst men det kom städpersonal och åtgärdade det.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Duktig personal

Most Popular by Kepril , Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2023)
“Vi fick bra service av personalen och bra information och de var behjälpliga hela tiden. Guld stjärna till alla personalen. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Semester

Most Popular by Lina, Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2023)
“Trevlig stugby med fint läge, barnen stormtrivdes. Fin lekpark, crossfit och närhet till fina stenstranden.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Villavagn 17

Not recommended by Andreas, Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2023)
“Vi är överlag jättenöjda med vistelsen på Gotland och Kneippbyns sommar-/vattenland. Även servicen från personal på Kneippbyn upplevde vi som bra och snabb vid avhjälpning av felen nedan. Dock var städningen vid ankomst under all kritik. Matrester kvar på tallrikar i skåpet, kaffebryggaren full av kaffesump och kafferester, damm i hörnen på golven etc. Vidare var diskmaskinen trasig med stående vatten i botten och gångjärn till skåpsluckor trasiga. Skåpsluckor och dörr till dusch och sovrum var svåra att öppna pga att de tog i golvet/taket. Stolar i sällskapsrummet var rent av farliga att sitta på eftersom man föll igenom när sittdynen lossnade. Vi kan naturligtvis ha förståelse för om någon av ovanstående fel dyker upp men att samtliga inträffar pekar mot att någon syn av tidigare städning/status på möbler och vitvaror helt och hållet har uteblivit. Vi blev utlovade kompensation av personal i receptionen men någon sådan har vi inte sett till. Avslutningsvis vill jag bara säga igen att vi upplevde bemötandet från personal/vaktmästare som väldigt bra när dessa fel avhjälptes.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Mycket fina stugor

Most Popular by Anton, Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2023)
“Bodde med familj i "självhushållsstuga". Såg gammal ut på utsidan men såg nyligen renoverad ut inuti. Stor och rymlig. Fanns full uppsättning av vanliga köksredskap vilket inte brukar finns på campingar. Restan campingen är okej.- Finns ett fint (men dyrt) sommarland. Mycket vacker skog att jogga i + utegym.”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Smörjen - Kneippbyn

Most Popular by Lee, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2023)
“Stugan var kanon! Ren, fin, ny, sköna sängar och allt man behövde fanns. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Uppfräschning

Most Popular by Ulrika82, Sweden (Sweden Wed 16 Aug 2023)
“Kul med uppfräschning av möbler och tv, är återkommande varje år och ser förbättring av standarden. Lite slarvigt städat vid ankomst och smutsiga täcken, bör ses över oftare, luktar lite unket i sovrummen. Ingen katastrof men drar ner betyget och därför känns priset per natt saftigt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

städningen

Most Popular by charlotte, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2023)
“Extremt dåligt städad stuga. tjockt lager med damm på sänggavel o lister.lampskärmareven hår kvar på sängkläder . och fläckar på bäddmadrass o kuddar som ger ett sunkigt intryck. Även en kvarglömd två i duchen som de va massa gammal torkad tvål kvar på. Dessutom hade de missats att jag skulle ha veckokort o sängkläder oxå. Så de blir en stökig första dag när man måste springa fram o tillbaka. Fick heller ingen information vid incheckningen utan bara att man skulle ladda ner en app. Dok fick man inte direkt några svar där då den va mest generell. Jag har varit här många gånger men nu va de ett bottennapp måste jag säga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 9/19/2023 9:19:35 AM, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews