Kalk Hotel

Address: Strandgatan 13, 621 56 Visby
Location: Visby inside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 98% 231 of 236 recommend (65 reviews)

Guest score: 98%

(231 of 236recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.7 of 5
Room facilities 4.5 of 5
Cleaning 4.6 of 5
Value for money 4.4 of 5
Service 4.7 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 65)

Centralt och trevligt boende!

Most Popular by Maria Alenklint, Sweden (Sweden Wed 26 Apr 2017)
“Mysigt och charmigt inredda rum. Vänlig och serviceinriktad personal. Trevligt frukostrum med en en buffé som är omsorgsfullt tillredd. Vi är mycket glada för vår vistelse på Strandportens hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Central pärla

Most Popular by Eva-Marie och Anders, Sweden (Sweden Mon 17 Apr 2017)
“Efter två dagars vistelse på Hotell Strandporten har vi uteslutande positiva omdömen: - rummet mysigt inrett, fräscht och med överraskande fin utsikt - frukosten mycket bra med lite extra piff till helgen - mycket professionell och trevlig personal, såväl i receptionen som vid frukosten och i övrigt. Vill man bo centralt och med bra service är det här stället. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Mycket bra! Dock kunde det varit ett par...

Most Popular by Mona, Hungary (Hungary Tue 20 Dec 2016)
“Mycket bra! Dock kunde det varit ett par stolar o ett litet bord så man slapp sitta i sängen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Välkomnande!

Most Popular by Anki, Sweden (Sweden Wed 07 Dec 2016)
“Härligt välkomnande hotell med personlig service! fräscha personliga rum. Nära till allt, underbara våfflor till frukost:)”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Frukost

Most Popular by Malin, Sweden (Sweden Tue 06 Dec 2016)
“Så trevlig frukost. Allt hölls fräscht hela tiden. Att det arbetades med handskar uppskattas verkligen. Kunde ha varit lite variation på kaffet i form av en maskin. Annars en toppen uppkevelse”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Allt du kan önska

Most Popular by Sandra, Sweden (Sweden Tue 22 Nov 2016)
“Hotellet ger en känsla av lugn, stil och en känsla av att man vill stanna så länge som möjligt Då jag har viss matintolerans och hade meddelat det innan så de hade ordnat jättefin frukost utöver det vanliga ! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Smakfullt hotell

Most Popular by Ann, Sweden (Sweden Wed 02 Nov 2016)
“Hotell Strandporten har det där lilla extra, en wow-faktor som man inte får varsomhelst. Mycket trevlig personal, supersköna sängar, fantastiskt läcker inredning och ett nytänk som verkligen behövs idag i konkurrensen med andra hotell.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

övernattning

Most Popular by Marja-Leena , Sweden (Sweden Mon 05 Sep 2016)
“Vi anlände sent och receptionen var stängd. Vi fick kod och instruktioner för att komma in och det fungerade utmärkt. Frukosten var god och tillräcklig. Sköna sängar att sova i och trevlig, hjälpsam personal. Vi var mycket nöjda . ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

trång frukostmatsal, några fick sitta ut...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 01 Jun 2016)
“trång frukostmatsal, några fick sitta ute med fåglarna. ev.kunde man dela upp tiden för frukost,när det inte finns sittplatser. frukosten var annars bra ,med en trevlig tjej som gjorde sitt bästa.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra, men lite missar.

Most Popular by Torbjörn, Sweden (Sweden Sun 29 May 2016)
“Ett fraicht och trevligt hotell med perfekt läge innanför muren och nära till allt. Mycket trevlig och serviceminded personal. Sköna sängar med utmärkta kuddar(sällsynt) och knäpptyst. De något slitna fåtöljerna borde kompletteras med ett litet bord. När man drar för gardinerna hamnar luftkonditioneringens utblås bakom gardinen, vilket gör att den svala luften stannar vid fönstret. Det blev för varmt i rummet innan vi upptäckte det och drog undan gardinerna. Bättre ljust än för varmt. Om jag hade betalat extra för den utlovade havsutsikten hade jag varit besviken. Om man sträckte på sig kunde man se lite av havet genom takfönstret i badrummet. En utmärkt frukost serverades i ett frukostrum som är för litet när vädret inte inbjuder till att sitta ute. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 7/22/2021 10:48:21 AM, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews