Sudersands Hotel Fårö

Address: 0498-223 536, Sudersand, Fårö, 62467 Fårö
Location: Fårö (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 56 of 65 recommend (15 reviews)

Guest score: 86%

(56 of 65 recommend)
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4.1 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 3.8 of 5
Service 3.6 of 5
Breakfast 2.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Trevligt boende i Sudersand, hotelldelen.

Most Popular by Aktiv semester., Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2023)
“Funktionellt och bra boende. Vi uppskattar kylskåp samt vattenkokare på rummet samt uteplatsen. Frukostpåsen var helt ok men en fungerande och tidig buffé på Todo hade varit ännu bättre... Tyvärr verkar dom inte vara intresserade av något samarbete!?”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Lågsäsong i juni??

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Mon 12 Jun 2023)
“Ett fint rum med underbart sköna sängar som dock tog stor del av det lilla rummet. Tyvärr gick det inte att få in tv 4 på tv:n. Badrummet var fräscht och fint men duschen med en enda svängbar dörr gjorde att hela golvet i badrummet blev genomblött hur försiktig man än var. Trots att vi bodde där 6-10 juni så var både poolområdet och restaurangen stängda och receptionen hade begränsade öppettider. Fanns ingen möjlighet till frukost på campingen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Bra läge och bra utbud av service

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 09 Jul 2021)
“Vi bodde på hotelldelen - det var små rum - men allt som behövdes fanns där. Dock luktade det lite sunkigt i badrummet. Trevligt med uteplats! Läget vid Sudersand är ju alldeles utmärkt! Frukosten var första dagen inte Ok - då man fick en bricka med lite tråkig macka och reletivt liten frukost och dessutom - tyvärr - inte med någon leende personal. Sista dagen provades en buffé istället - det var bättre. Summering - frukosten behöver ni fixa till - allt annat var bra! ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Fårö hotell

Most Popular by Yvis, Sweden (Sweden Wed 19 Jun 2019)
“Jättebra med ett hotell på Fårö. Bra med tillgång till köket i vandrarhemmet annars skulle det inte funka att bo här i flera dagar pga begränsat utbud.Sköna, men smala sängar. Bra med kylskåp på rummen. Tillgång till gym och pool borde ingå i priset. Blev dyrt om man ville nyttja dessa. Skulle vara möjligt att även hyra poolhandduk att öka servicen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Fårö hotell

Most Popular by Eva , Sweden (Sweden Mon 27 Aug 2018)
“Ett enkelt, prisvärt o bra hotell. Läget är finfint o trevliga uteplatser om man vill sitta ute. Dock föreslår jag bättre skyltning från stora vägen, lätt att missa var man ska svänga in, det gjorde jag. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ga...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jun 2018)
“Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ganska enkelt genom att handla nödvändigt i ex. Fårösund och tillreda detsamma i anläggningens utmärkta faciliteter”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 0 of 0

Bättre info om frukostmöjligheterna

Most Popular by Alf, Sweden (Sweden Sat 19 Aug 2017)
“Fin natur runt omkring och hela ön. Receptionen borde kunna beskriva bättre alternativ för frukost, det finns ju rätt bra alternativ på Stenugnsbageriet, men det informerar man dåligt om.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Frukost

Most Popular by Regni, Sweden (Sweden Tue 01 Aug 2017)
“Dåligt att det inte ingår frukost eller att man inte fick köpa till billigare pris i stenugnsbageriet. Tycker också att det är tidigt att man måste lämna rummen redan kl tio.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Toppen med värme i golvet på badrummet.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2016)
“Toppen med värme i golvet på badrummet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Funktionellt hotellrum ett stenkast från stranden.

Most Popular by Stamgästen, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Bra standard på rummet. Rent och snyggt. Uppskattar kylskåpet. Bra med uteplatsen. Stenugnsbageriet med servering som öppnar redan kl 07 är toppen. Efterlyser en frukostbuffé, tack.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 2/20/2024 11:33:57 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews