Snäck Annex

Address: Snäckbacken 13, 621 41 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 80% 138 of 173 recommend (57 reviews)

Guest score: 80%

(138 of 173 recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.5 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 3.6 of 5
Breakfast 3.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 57)

Inte riktigt som jag trodde.

Most Popular by Cissi, Sweden (Sweden Mon 09 May 2016)
“När vi tittade på hotellet och på bilderna av omgivningen på nätet, och sen kom till plats och fick se det live, så var det inte nåt som stämde. Tennisbanan fanns där, men poolerna som man beskrev så fint fanns inte. Det var en byggarbetsplats, där man bygger nya bostadsrätter! Det tyckte i alla fall vi var lite trist. Annars tyckte vi att det var bra för våra behov- dock var det en iskall restaurang där vi åt frukost. Det hade inte skadat att sätta på värmen där.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Bra, prisvärt boende nära naturen.

Most Popular by Micke , Sweden (Sweden Mon 09 May 2016)
“Härligt att vakna upp i ett rum med hotellstandard (dusch, kylskåp t.ex), klä sig och kunna gå ut och sätta sig direkt utanför och vara i naturen . Rent och snyggt. Enda minus var platsen där frukost serverades där det var kyligt. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

amazing vacation

Most Popular by Natalia, Sweden (Sweden Wed 04 May 2016)
“comfortable and cosy, with wonderful view on the sea”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

UNDERBART LÄGE

Most Popular by lillamy/ Iréne Eriksson, Sweden (Sweden Thu 20 Aug 2015)
“Mycket fint läge mot havet, vi fick på framsidan med utsikt mot havet. Bra med sittplatser ute. Rummet helt OK, sängarna sköna. TV krånglade mycket men det skulle kanske bli bättre till nästa år, enligt en man i receptionen. Bra att man kunde köpa frukost de dagar det passade.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Handikapp anpassning

Not recommended by Sofia, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2015)
“Jag hade skickade innan och fråga om handikappanpassning då jag hade el-rullstol med och fick svar att det skulle handikapp anpassat, vilken det inte var. Om jag inte hade kunnat gått så hade jag inte kommit in på toan”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 1 of 5
Service 1 of 5
Breakfast 3 of 5

Rummen i minsta laget. Lyhört. Ingång ut...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 07 Sep 2014)
“Rummen i minsta laget. Lyhört. Ingång utifrån i markplan med total insyn om man inte drar ner rullgardinen.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett underbart ställe att vistas på

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Wed 20 Aug 2014)
“Snäck annex var ett underbart ställe med utsikt över vattnet med fantastiska solnedgångar. Det fanns fina uteplatser att sitta på och äta samtidigt som man hade fin tillgång att laga sin mat. Det var trevlig och hjälpsam personal och perfekt att man kunde boka frukost. Sen hade vi tillgång till en pool inte långt från där vi bodde och det var ett trevligt område. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

rumsplacering

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Aug 2014)
“Bra att man tog hänsyn till önskemålet angående rumsplaceringen.Ex. om man ville ha rummet mot havet. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

BRa boende till bra pris

Most Popular by Sensei-ulf, Sweden (Sweden Mon 11 Aug 2014)
“Enkel standard men med de faciliteter som behövs för några dagars boende.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

en trevlig upplevelse

Most Popular by Tommy, Sweden (Sweden Sat 28 Jun 2014)
“ett väldigt lugnt och trevligt ställe med bra service”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 5/23/2024 3:17:29 AM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews