Snäck Annex

Address: Snäckbacken 13, 621 41 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 80% 138 of 173 recommend (57 reviews)

Guest score: 80%

(138 of 173 recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.5 of 5
Room facilities 3.5 of 5
Cleaning 3.8 of 5
Value for money 3.7 of 5
Service 3.6 of 5
Breakfast 3.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 57)

Vi kom till en byggarbetsplats och det s...

Most Popular by Engrens, Sweden (Sweden Fri 01 Jul 2016)
“Vi kom till en byggarbetsplats och det stod inget om det när vi bokade! Annars var det ett perfekt boende med hund:)”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 0 of 0

Vistelse på Snäck

Most Popular by Svante, Sweden (Sweden Sat 25 Jun 2016)
“Vi bodde i annexet, hyfsad standard, ungefär som vandrarhem, fast med TV och kylskåp. Sängarna var sköna, frukosten god och rikligt utbud. Utsikten jättebra!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Fantastiskt!

Most Popular by Sarah, Sweden (Sweden Mon 13 Jun 2016)
“Ett simpelt boende med allt man behöver. Havsutsikten och bra service ger detta hotell 10 av 10!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

underbar havsutsikt o trevlig personal

Most Popular by mimmi, Sweden (Sweden Sun 12 Jun 2016)
“underbar havsutsikt o trevlig personal”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Solnedgång

Most Popular by Viveca, Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Vi visste inte något om boendet, men vi blev glatt överraskade fin utsikt vacker solnedgång första kvällen. Vi firade guldbröllop förra året och fick denna resa av våra barn. Jag är född i Slite under brinnande krig men flyttade efter ett par år till fastlandet och har bara varit tillbaka på bröllops resa och en gång för 38år sedan. Så det här var en väldigt fin resa med bra boende. Vi trivdes likaså våra hundar.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hundvänligt, bra parkering och promenadstråk

Most Popular by Gunilla , Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Andra året på samma hotell. I år upplevde vi däremot att sängarna var för mjuka. Rent, snyggt för övrigt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Hundlatrin

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 26 May 2016)
“Saknade hundlatrin i närheten av hotellet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Duschrummet

Most Popular by gullab, Sweden (Sweden Mon 23 May 2016)
“Eftersom toa/duschgolvet var så kallt använde jag lilla handduken till matta. Saknade en badrumsmatta. Hade gärna velat få handdukarna utbytta minst en gång eftersom de aldrig torkade riktigt. Sängarna var sköna med fräscht linne. Bra med pentrydelen i baracken.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Strandnära och lugnt

Most Popular by Margareta, Sweden (Sweden Fri 13 May 2016)
“Vi tycker att allt var bra,nära till havet,nära till skogen där det fanns bra stigar/vägar att promenera på och lagom nära till Visby.Bra rum och bra att man kunde laga sin egen mat i det gemensamma köket(som var välutrustat).”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 13 May 2016)
“verkar vara mer byggplats än hotell, bodde i en barack en bit från hotellet, enda hotellet i sverige där inte frukost ingår! inget bord på rummet, lite jobbigt att sitta i sängen och jobba ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 2 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 4/29/2024 3:22:53 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews