Karl-Oskars Krypin

Address: Endreväg 7, 621 43 Visby
Location: Visby outside the city walls
Show map
Guest score: 99% 228 of 231 recommend (54 reviews)

Guest score: 99%

(228 of 231 recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.5 of 5
Apartement condition 4.4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Value for money 4.5 of 5
Cleaning 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 54)

Mysigt

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Wed 11 Oct 2023)
“Trevlig och mysig atmosfär. Några minuters promenad till centrum. Bra att man får ha med hund. Bra och ”lagom” på alla sätt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Apartement condition 4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 of 5
Value for money 4 of 5
Cleaning 4 of 5

Här fanns allt vi behövde och lite till!...

Most Popular by Charlotte , Sweden (Sweden Thu 01 Jun 2023)
“Här fanns allt vi behövde och lite till! Så bra med trädgård där vi kunde rasta uttråkade barn, ringmuren är bara några minuters promenad bort. Lägenheterna var i toppskick och välplanerade. Hit kommer vi gärna tillbaka! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Personligt boende

Most Popular by Follingbo , Sweden (Sweden Tue 21 Mar 2023)
“Bott här förut och återkommer gärna.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 3 of 5

Illa valda tavlor!

Most Popular by Victoria , Sweden (Sweden Tue 06 Dec 2022)
“Det fanns två mkt olämpliga tavlor i tv-rummet som bestod av tidningsartiklar med rubriker om Titanics undergång och mordet på president Kennedy. Vi har förlorat en nära anhörig i Estonia och har fortfarande svårt att känna oss trygga på ett fartyg. Att mötas av sådana rubriker/tavlor på väggen fick oss alla att känna oss illa till mods och förvånade över att man valt denna typ av tavlor. Vi ställde tavlorna med framsidan mot väggen så vi skulle slippa se dessa obehagligheter. Vi hade önskat mötas av feel-good motiv som ex. naturbilder, visdomsord, dikter etc. som sprider frid och gör en väl till mods. Det kunde också ha varit bättre skyltat. Något svårt att hitta till lägenhetshotellet. Vi ringde värden för vägledning men fick inget svar. I övrigt var vi nöjda med allt. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 3 of 5
Apartement condition 4 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4 of 5
Value for money 4 of 5
Cleaning 4 of 5

Medioker standard i förhållande till priset

Not recommended by Jonper, Sweden (Sweden Mon 02 May 2022)
“Myror i badrum och under diskbänk”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Apartement condition 3 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 3 of 5
Value for money 2 of 5
Cleaning 3 of 5

Trivsamt

Most Popular by Lena , Sweden (Sweden Fri 08 Apr 2022)
“Trivsamt o bra läge till visby innerstad ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Prisvärt boende

Most Popular by Johan, Sweden (Sweden Tue 29 Mar 2022)
“Ett prisvärt boende på bra gångavstånd från Visby, ca:5 minuter från österport. Helt och rent. Allt man behöver finns.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Smultronställe i Visby!

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Tue 08 Feb 2022)
“Vår vistelse i Danjels gäststuga var toppen på alla vis. Rent och fräscht med hög standard i det optimalt utnyttjade rummet. Bra läge nära centrum med promenadavstånd till det mesta- rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Toppenläge och trevligt boende

Most Popular by Dirty Pete, Sweden (Sweden Tue 13 Apr 2021)
“Jag uppskattade väldigt mycket att vi fick en egen p-plats. Danjels drängstuga var toppenmysig och hade allt man kan begära i utrustningsväg. Vi återkommer garanterat.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Alvars alkov

Most Popular by Lisbeth, Sweden (Sweden Wed 07 Apr 2021)
“All nödvändig köksutrustning fanns. Bra ställbara sängar som man sov gott i. Kort promenad in till centrum. Storleksmässigt så passade lägenheten oss två. Egen parkering in på ’gården’, väldigt smidigt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Apartement condition 5 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 5 of 5
Value for money 5 of 5
Cleaning 5 of 5

Nearby

Tourist information
  • Visby Turistbyrå
Sight
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bus station
  • Visby Busstation
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena or meeting point
  • Wisby Strand Congress & Event
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Book with us


Book with us

Build: 4/17/2024 12:53:02 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews