Ljugarn Semesterby Cottages

Address: Strandvägen 51 Box 387, 623 25 Ljugarn
Location: Eastern Gotland
Show map
Guest score: 79% 15 of 19 recommend (19 reviews)

Guest score: 79%

(15 of 19 recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Cabin/room condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.9 of 5
Cleaning on arrival 4.3 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 20)

Man kan säga att det var väldigt kalt på...

Most Popular by Anders Henriksson Pia Robach, Sweden (Sweden Tue 29 Aug 2023)
“Man kan säga att det var väldigt kalt på golv och rått ytterdörren otät stor springa i den köket var för litet för att vara en sex mana stuga. Man skulle velat haft lite mera skålar större spis men det funkade för två. Vi värmde upp med värmeljus för element i badrum funkade inte stugan behövde ett lyft med ny dörr och färg men annars trevligt område mm.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lugnt och mysigt

Most Popular by Malin , Sweden (Sweden Fri 04 Aug 2023)
“Fint bemötande, nybakat bröd till frukost och det mesta ekologisk. Underbart med ljudet av sprakade från braskaminen och lugn musik till frukost. Perfekt läge bredvid färjan till Fårö. Rekommenderas varmt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Slitet :-(

Not recommended by Lena, Sweden (Sweden Sun 30 Jul 2023)
“Sliter och ofräscht kök. Går inte att laga mat på deras bänkspisar som är urusla i kapacitet. ”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 2 of 5

Stuga Ljugarns semesterby

Most Popular by hula, Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2023)
“Trevlig stuga 627 i Ljugarns semesterby, välutrustad trots liten area,kök kyl frys mikro 4 bekväma bäddar 2 i separat stuga, fint badrum. Smidigt med nyckel i brevlåda och snabb utcheckning - frukost åt vi på strandcafeet”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Camping stuga

Most Popular by Nils Axel Anders, Sweden (Sweden Tue 25 Jul 2023)
“Stuga med OK utrustning och närhet till badstrand samt pool.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

🏖️😞 Recension av vistelsen på Ljugarns Semesterby 😞🏖️

Not recommended by Henni, Sweden (Sweden Sun 09 Jul 2023)
“Jag vill dela med mig av min upplevelse av Ljugarns Semesterby, men tyvärr var det långt ifrån en positiv upplevelse. Vår vistelse präglades av en hel del brister, vilket gjorde att vi inte kunde njuta av vår tid som vi hade hoppats på. För det första var städningen i vårt boende otillfredsställande. Det fanns tydliga spår av att det inte hade städats ordentligt innan vi anlände. Smuts var synligt på flera ytor, vilket gav oss en känsla av orenlighet. Till exempel fanns det orena tallrikar och andra köksartiklar. Det var särskilt oroväckande att hitta myrgift utlagt på lister, vilket vi inte informerades om med tanke på att vi hade med oss vår 1-åriga barn på resan. Detta bristfälliga underhåll och brist på noggrannhet visade en tydlig brist på engagemang kring vilka gäster som skulle tas emot. För det andra fanns det brist på grundläggande bekvämligheter. Vi upptäckte att det inte fanns några rena trasor eller kökshanddukar tillgängliga. Dessutom var det varken toalettpapper eller hushållspapper tillgängligt vid ankomsten. Även antalet glas, tallrikar och skålar otillfredsställande. Slutligen var även möblemangets skick otillfredsställande. Vi fann en soffkudde som var ofräsch och hade flera matfläckar, vilket gav oss intrycket av att rummet inte hade rengjorts ordentligt mellan gästerna. Sammanfattningsvis var vår vistelse på Ljugarns Semesterby tyvärr långt ifrån tillfredsställande. De brister vi upplevde, såsom dålig städning, användning av myrgift på lister, brist på grundläggande bekvämligheter och ofräscht möblemang, gjorde att vår upplevelse blev mindre än önskvärd. ”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 0 of 0

Trevligt läge på stugan. Gammal och slit...

Most Popular by Karolina , Sweden (Sweden Sun 09 Jul 2023)
“Trevligt läge på stugan. Gammal och sliten inredning, men ok. Storstugan luktade mögel! Lillstugan ok med bra sängar. Opraktiskt att stugorna var separerade. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 0 of 0

Perfekt boende i fantastiska omgivningar

Most Popular by Anders och Lena, Sweden (Sweden Fri 09 Jun 2023)
“Mycket fin stuga med allt man behövde. Supertrevlig och mycket tillmötesgående personal som tog hand om oss. Fantastisk omgivning med närhet till natur och hav. ”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

myror och kallt

Not recommended by Master, Sweden (Sweden Mon 29 May 2023)
“Iskalla nätter och myror i stugan.”
Overall opinion 1 of 5
Cabin/room condition 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 1 of 5

Lågsäsong

Most Popular by Lasse, Sweden (Sweden Fri 02 Sep 2022)
“Dagen innan ankomst fick jag mail om receptionen dess öppettider frallor till frukost fanns att köpa. Eftersom vi åkte med färjan som hjälpte till med evakuering av eldhärjade färjan kom vi till Visby 23.30 .Men tänkte att då kan vi handla i receptionen på morgonen. Men den var stängd inte ens på dörren fanns någon information om detta. Vid ankomsten till stugbyn var det mörkt och skulle uppskatta om stugnr var upplysta. ”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5


Book with us


Book with us

Build: 9/19/2023 9:19:35 AM, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews