Värdshuset Lindgården

Address: Strandgatan 26, 621 56 Visby
Location: Visby inside the city walls
Show map
Guest score: 81% 17 of 21 recommend (8 reviews)

Guest score: 81%

(17 of 21 recommend)
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning on arrival 4.5 of 5
Value for money 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-8 of 8)

Fantastiskt boende!

Most Popular by Eltul, Sweden (Sweden Fri 11 Aug 2023)
“Jag/vi bodde på Värdshuset Lindgården. Ett underbart boende med en fantastisk frukost på Hitel Kalk! Det blir samma boende nästa år 2024!”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mysiga Visby

Most Popular by Siv-Åke, Sweden (Sweden Tue 01 Nov 2022)
“Bra boende med allt man behöver. Tillmötesgående och trevlig personal.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ingen luftkonditionering var 33 grader p...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 17 Aug 2022)
“Ingen luftkonditionering var 33 grader på nätterna ”
Overall opinion 2 of 5
Cabin/room condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 1 of 5

Centralt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2022)
“Fint rum och bra läge. Om man ska säga något negativt så var det några som satt utanför i baren klockan 4-5 och störde”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket genuint mysigt ställe med fantast...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 18 Jun 2022)
“Mycket genuint mysigt ställe med fantastiskt bra restaurang.”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Miss med städning?

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 29 May 2022)
“Allt var jättebra på boendet, förutom att vi hittade ostbågar under vår säng Vi åt inga ostbågar under vår vistelse.. Så städningen var inte alltför bra utfört där under från tidigare gäster”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Dålig info vid incheckning.

Not recommended by Snopen ginälskare, Sweden (Sweden Tue 24 May 2022)
“Det som drog ner betyget på vistelsen var avsaknaden av info om restaurangen vid incheckningen kl 23.45 på natten. Vi hade läst om vad som erbjöds i restaurangen och vinbaren innan vi åkte och blev snopna att det inte gick att få kontakt med någon under dagen utan möttes av låst dörr, formulär att boka bord på nätet där vi hamnade i kö för att få meddelande om vi var välkomna till restaurangen. ”Hängde på låset” kl. 17.00 för att få info och boka bord. Då fick vi veta att vi inte var välkomna att äta eller prova efterlängtad gin i baren i samband med middag. Vi hade uppskattat att vi fått veta när vi kom på natten att restaurangen var stängd för oss under hela vistelsen. Efter mycket övertalande fick min man köpa två varmrätter, till fullt pris, simcity fick äta på skrivbordet på rummet så vi slapp irra runt i regnet för att få något i magen. Är det så de tar hand om gäster rekommenderar jag inte några vänner. Hade vi fått info när vi kom hade vi haft hela dagen på oss att boka bord någon på annan krog. Tilläggas kan att jag har spinal stenos i ryggen och ryggen och bara kan gå korta sträckor. ”
Overall opinion 2 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

The shower was a little bit too small. W...

Most Popular by Anonymous , Germany (Germany Wed 18 May 2022)
“The shower was a little bit too small. WiFi was not very good. There was no explanation for the heating system. TV shows only one british station, all others station broadcast in swedish.”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5


Book with us


Book with us

Build: 6/7/2024 2:54:16 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews