Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 211 von 223 empfehlen (55 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(211 von 223empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 55)

Delat boende med okända

Am Beliebtesten bis L-G, Schweden (Schweden Do 11 Sep 2014)
“Vårt rum var helt OK och det största mervärdet är den centrala platsen. Lite svårt med trapporna men så länge vi är friska går det bra! Det lilla vi såg av personalen var glatt och trevligt. Vi åt frukost på hotell Gute vilket var en "höjdare" med trevligt bemötande och hemgjord frukost! Väl värt slantarna!! Det mindre bra med login var den gemensamma toaletten! Både för att man får sitta och vänta på "sin tur" och för att tex handtagets avrinning var usel! Sannolikt ett stopp i avloppet? Sammanfattningen blir "helt OK"!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

OK men inte mer

Am Beliebtesten bis Moster S, Schweden (Schweden Di 02 Sep 2014)
“Toppenbra läge i Visby och ett helt ok rum men lite dyrt i förhållande till säsongen (i praktiken inte högsäsong månadsskiftet augusti/september samt att man på vandrarhemsvis tar med egger sänglinne och städar själv. Otydlig info om vilken dusch/toa som var avsedd för rummet. Rymligt kök med bra utrustning. Helhetsintryck:helt ok vandrarhem”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5

samma dag

Am Beliebtesten bis eth, Schweden (Schweden Mi 13 Aug 2014)
“Jag vaknade av att jag hade ont i ryggen och kände mig inte utsövd. Det berodde antagligen på sängen där ramen höll på att säcka ihop. På eftermiddagen hade jag fått en ny-gammal säng och sov utan problem. Snabb respons och fin service. Tack, återkommer gärna.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nice room but poor kitchen equipments

Am Beliebtesten bis Anonym , Dänemark (Dänemark Mo 04 Aug 2014)
“A lot of noise from the street; remember earplugs. The kitchen equipment was poor e.g. no pan and very small trencher. An manual for the dishwasher would be useful”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5

Bra!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 15 Jul 2014)
“Fina rum med bra läge. Trevlig och hjälpsam personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5

Tycker det var charmigt och låg bra. Kök...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 01 Jul 2014)
“Tycker det var charmigt och låg bra. Köket o toan var fina o också gulliga och de andra hyresgästerna som vi delade kök o toa med var också väldigt trevliga. Enda lite minus jag tyckte var att sängen var för mjuk. Något fastare hade varit bra för mig. Men jag tycker det var ok pris och och kommer gärna åter ! Det låg rena lakan ovanpå på våra sängar då vi kom. Vi visste inte om vi hade betalt för dem eller inte. Och det framgick inte klart någonstans för oss hur det var med den saken. Men då vi hade med oss egna lakan pga att jag har för mig att jag frågat per tfn för länge sedan i samband med bokningen och fått till svar att det lakan ingick inte i det vi betalat för så hade jag med mig lakan t oss. Så vi använde dem. Men kanske ingick det i priset trots allt ? I så fall hade det varit bra att veta det så vi sluppit ta med.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Lite lyhört men mysigt. Framför allt är ...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 19 Jun 2014)
“Lite lyhört men mysigt. Framför allt är läget kanon. Kolla så att du får koden till nyckelskåpet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Svårt att hitta till vandrarhemmet om ma...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 09 Jun 2014)
“Svårt att hitta till vandrarhemmet om man kom med bil. Ingen bemanning kvällstid gjorde det besvärligt att förstå hur man kom in till huset. Grinden var låst men det gick att sticka in handen och öppna innefrån. Själva rummet var fint och välstädat med sköna sängar. Köket var också bra.”
Frälsningsarméns Vandrarhem Antworten (Mo 23 Jun 2014)
Ledsen att vi inte varit tillräckligt tydliga med att vi inte har bemanning kvällstid och att vår vägbeskrivning inte räckte.. Medeltida Visby är inte lätt att sig fram med i. Men vi ska göra vårt bästa att bli än tydligare. Hoppas att det inte avskräcker att komma tillbaka. Välkommen! Ann-Christine Karlsten
Gesamtbewertung 3 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Bästa boende på Gotland!!!!

Am Beliebtesten bis Bröllopsfotograf andreasholm.com, Schweden (Schweden Fr 09 Aug 2013)
“ Hej kära vandrarhem! Jag hade ju bokat till min son från Spanien som bodde hos er och han tyckte det var alldeles perfekt och bra boende! Fantastiskt läge då han utnyttjade rummet långa stunder och satt och redigerade bilder så enligt vad han sa kunde det inte varit bättre så jag känner mig så oerhört tacksam och nöjd då jag hittade ert fina vandrarhem. Jag är säker på att får han något mer bröllop att filma på Gotland kommer han att återkomma till er! Han hade ett underbart bröllop att fota vid en ruin så nu hoppas han på att fler hör av sig om de vill ha en fotograf på sitt bröllop. Och att mitt i allt fotande få återvända till ett underbart litet vindsrum var helt underbart. Med somriga hälsningar Berith Holm”

Trevligt vandrarham

Am Beliebtesten bis Mokra, Schweden (Schweden Mo 11 Jun 2012)
“Väldigt fräscht och trevligt vandrarhem. Vi bodde i dubbelrum med sköna sängar, bra pentry och badrum. Frukostbuffé åt vi på Hotell Gute ca 100 m bort på samma gata till reducerat pris. Mycket gott. Det enda vi saknade var en TV på rummet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews