Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 211 von 223 empfehlen (55 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(211 von 223empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 55)

Bo inom murarna!

Am Beliebtesten bis Dalkulla, Schweden (Schweden Di 20 Sep 2016)
“Ett hemtrevligt vandrarhem med perfekt läge inom murarna i underbara Visby”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Superfint och mysigt.

Am Beliebtesten bis babs, Schweden (Schweden Mi 03 Aug 2016)
“Min kompis och jag var supernöjda med det fina, lugna boendet, med närhet till allt samt hittade en trygg och fri parkering nattetid för bilen :)i närheten. Vi återkommer gärna.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Småttigt...

Am Beliebtesten bis Lisbet, Schweden (Schweden Mo 20 Jun 2016)
“Det enda jag saknade var ett samlingsrum. Pentryt var väl utrustat men i minsta laget. Mitt resesällskap och jag gjorde egma frukostar och ibland kvällsmat. Då var det lite pyssligt att veta var man skulle göra av sig. En liten parentes bara!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Lågsäsong, träffade ingen personal. Myck...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 15 Apr 2016)
“Lågsäsong, träffade ingen personal. Mycket lyhört, både från gatan och ifall jag haft grannar i det andra rummet (dvs man hörs en massa i det lilla köket/matplatsen hur man än gör). Fräsch och ok, men här och där slitet. På så vis dyrt per natt när man kallar det vandrarhem, så det man betalar för är det fantastiskt centrala läget och närheten till hamnen/vattnet/trädgårdsföreningen/livet i innerstaden. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5

Vackert

Am Beliebtesten bis Ragnhild Karlsson, Schweden (Schweden Di 01 Sep 2015)
“Vi bodde i ett mkt. vackert rum. Det var fräscht, enkelt och funktionellt. Sängarna var goda att sova i. Vi passerade genom ett allmänt utrymme för att nå badrummet. Men det var helt ok. I detta allmänna utrymme fanns en köksdel där det var noga angivet vad man som vandrarhemsgäst kunde använda. (det delades nämligen med kyrkan). Allt var till belåtenhet.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Trevligt och mysigt rum, mysigt café och...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 10 Aug 2015)
“Trevligt och mysigt rum, mysigt café och trädgård. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nostalgitrip!

Am Beliebtesten bis Anne Holm, Schweden (Schweden Mi 05 Aug 2015)
“Bodde igen på samma vandrarhem som på min första vistelse på Gotland 1976, men tyvärr inte samma rum.Jag hoppas inte att frälsnkngsarmen lägger ner sin verksamhet. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Trevligt vandrarhem med närhet till allt...

Am Beliebtesten bis MP, Schweden (Schweden Mo 20 Jul 2015)
“Trevligt vandrarhem med närhet till allt men ändå avskilt ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Rent och fräscht , bor gärna där igen. R...

Am Beliebtesten bis Åsa, Schweden (Schweden So 19 Jul 2015)
“Rent och fräscht , bor gärna där igen. Rekommenderar det gärna till andra.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Frälsningsarmen

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 05 Nov 2014)
“Hade varit trevligt att personligen träffat någon person som ansvarade för vandrahemmet. Såg ingen personal alls trots att vi var där i 4 dagar. Allt var till belåtenhet med boendet dock var det väldigt lyhört.Perfekt att bo mitt i stan.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews