Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 211 von 223 empfehlen (55 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(211 von 223empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 55)

Mkt bra vandrarhem. Dock var sängarna vä...

Am Beliebtesten bis Katarina, Schweden (Schweden Di 20 Jun 2017)
“Mkt bra vandrarhem. Dock var sängarna väldigt mjuka och instabila i rum 4. Annars allt bra!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

billigt, centralt, lyhört

Am Beliebtesten bis helene, Schweden (Schweden Sa 17 Jun 2017)
“Högt upp m många trappor, skön säng, väldigt spartanskt inte en en pinnstol att sitta på i rummet. trevligt litet pentry men bara plats för 2 åt gången. mycket störsnde billjud på gatan när man öppnade fönstret. Ingen fönsterhake o alldeles för ljus gardin ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Bästa läget mitt i den äldsta delen av Visby.

Am Beliebtesten bis tjohej, Schweden (Schweden Sa 17 Jun 2017)
“Fint vandrarhem. Lite slitet. Saker skulle nog kunna bytas ut. Kastrullerna t ex. Lite lyhört ned mot gatan. Men för övrigt är det knäpptyst. Man delar toa bara med några få. Läget är absolut toppen. Nära hamnen. Och precis mitt i de allra äldsta delarna av Visby. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 2 von 5

Bra boende i visby

Am Beliebtesten bis Ester, Schweden (Schweden Mo 12 Jun 2017)
“Bra läge i Visby. Saknade ett sällskapsrum. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Visby

Am Beliebtesten bis EH , Schweden (Schweden Di 23 Mai 2017)
“Centralt ställe att bo på i Visby, nära till allt. Saknade dock Wifi. trevliga rum. Under fyra dagar som vi bodde där såg vi ingen personal. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Fångarna på fortet

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 21 Mai 2017)
“Vandrarhemmet var självgående, såg ingen personal på 3 dagar. Vägbeskrivning, att hitta nyckeln och rummet var som att lösa svåra gåtor.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Utmärkt boende på Gotland!

Am Beliebtesten bis Nanouk , Niederlande (Niederlande Do 04 Mai 2017)
“Vill gärna rekommendera Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby på Gotland. Det är roligt att bo mitt i Visby centrum och det är rent, alla faciliteter finns på plats, det är bättre än vandrarhemstandard och det är absolut prisvärt! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

It is a very good hostel, with a great l...

Am Beliebtesten bis Anonym , Italien (Italien Mi 29 Mrz 2017)
“It is a very good hostel, with a great location and a nice room. It is easy to find and I think it is funny for turist find with your map the keys and understand hiw to get in. I can only say that for me it is a little bit expensive, I am from Italy and in my country hostel cost no more than 15/18 € for night. Anyway I understand the difference between Sweden and my land.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 2 von 5

Trivsamt

Am Beliebtesten bis Kerstin, Schweden (Schweden Mi 12 Okt 2016)
“Ett litet och mysigt vandrarhem , fint rum och sköna sängar . Sedan är ju Visby något Speciellt .”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Ett mycket bra boende nära till allt!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 21 Sep 2016)
“Ett mycket bra boende nära till allt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 30.11.2021 17:09:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews