Salvation Army Hostel

Adresse: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 211 von 223 empfehlen (55 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(211 von 223empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,1 von 5
Hostelcondition 4,1 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 55)

Perfekt läge

Am Beliebtesten bis Nann, Schweden (Schweden Mo 29 Jul 2019)
“Vi bodde högst upp i vindsrummen. Inte så trivsamt rum men sköna sängar. Lite klaustrofobiskt med endast takfönster. Stor luftkonditionering insatt, inte så snyggt. Kallt drag från fönstret som inte heller hade någon rullgardin vilket gjorde att det inte gick att få mörkt i rummet. Fräscht i både badrum och i det minimala köket. Saknade skärbräda och brödrost. I köket kan man bara vara två personer åt gången. I rummen längre ner har man ett större kök.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Tre dagar i Visby

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Do 27 Jun 2019)
“Detta var den tredje gången som min man och jag hyrde ett rum på Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby. Vi sov på övervåningen och det var för varmt. Det finns en luftkonditioneringsapparat på rummet, men man vill inte slösa på elen, inte bra för klimatet. Men mycket bra läge, trevlig personal och prisvärt. RENT.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Överaskade

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 20 Mai 2019)
“Vi var ensamma boende största delen av tiden,så jag upplevde det som hemma gjorde man fint innan man gick ut så var det när man kom hem,lugn gata toppen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Länge leve vandrarhemmet!

Am Beliebtesten bis Pensionärsparet, Schweden (Schweden So 18 Nov 2018)
“Det ÄR ett vandrarhem. Obemannat. Eget ansvar. Man städar själv, men allt man behöver finns där. Oklart bara var sorterade sopor skulle läggas. I övrigt helt OK. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Tack!

Am Beliebtesten bis Lillan Ellis, Schweden (Schweden So 29 Jul 2018)
“Tack så mycket för att ni möjlig gjorde så att jag fick en vilsam och härlig upplevelse på älskade ön. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Enkelt vandrarhem med bra läge och sköna...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden So 15 Jul 2018)
“Enkelt vandrarhem med bra läge och sköna sängar. Trevligt bemötande från personalen. Rummen hade dock endast takfönster utan möjlighet till mörkläggning som blir mycket varma med en industrifläkt som enda möjlighet till vädring. Kök med bra utrustning dock mycket litet med sittplats för max två personer. Rummen ligger fyra trappor upp utan hiss vilket kan behöva framgå tydligare. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5

Fantastiskt!

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 18 Mai 2018)
“Ett underbart litet vandrarhem - hemtrevligt, välskött, väl beläget mitt i stan.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Krukmakarens hus

Am Beliebtesten bis Lasse och Birgitta, Schweden (Schweden Mo 11 Sep 2017)
“Ett mycket fint boende med bra bemötande av trevlig personal. Bra läge innanför murarna och prisvärt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

sällskapsrum

Am Beliebtesten bis Roland, Schweden (Schweden Do 24 Aug 2017)
“Det enda som saknades var ett sällskapsrum med tv.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 4 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Mitt i smeten

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden So 06 Aug 2017)
“Mitt i centrala Visby. Fint. Lugnt. Ljud från gatan. Många trappor! Dåligt att man ska städa kök och toalett efter andra. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 3 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 30.11.2021 17:09:00, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews