Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 88% 590 von 670 empfehlen (117 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(590 von 670empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,2 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 81-90 von 117)

Utan bröd

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 18 Jun 2016)
“Två av fyra mornar hänvisades vi att äta gammal formfranska eller knäckebröd till frukost. Störande ljud från fläktanordning Men rent o bra städat rummet Trevligt bemötande Bra tapas-restaurang, trevlig o snabb service ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Tredje besöket på Gotland

Am Beliebtesten bis Bernhard, Schweden (Schweden Mo 13 Jun 2016)
“Jag har besökt Gotland två gånger tidigare. Första gången med charterfartyg. Besöket var positivt, men tiden för kort att få något ut av besöket. Andra gången med egen båt. Cykelhyrning gav möjlighet till att se litet mera av Gotland än endast Visby, men med en 8-årig son litet besvärligt. Nu, med egen bil och hotel i centrum - inga begränsningar. Mycket nöjde med resan”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Bra läge in historisk miljö

Am Beliebtesten bis Kenth, Schweden (Schweden Fr 10 Jun 2016)
“Ett trevligt hotell, lagom stort och med positiv personal. Hotellet har bra läge nära till allt som är intressant för en historiskt intresserad familj.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Kändes som personalen var sommarjobbare ...

Nicht empfohlen bis L, Schweden (Schweden Mi 08 Jun 2016)
“Kändes som personalen var sommarjobbare som inte fått reda på vad som skulle göras, dom Borde ha fått en bättre introduktion.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 1 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

utvärdering

Am Beliebtesten bis Elise3, Schweden (Schweden Mi 08 Jun 2016)
“trevligt bemötande av personalen. Tyvärr så fick vi påminna om den flaska vin vi beställt till rummet och hämta den själv (firade 60 år). Det saknades hushållspapper och diskmedel i lägenheten i övrigt var det perfekt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Ingen wifi i rummet.

Nicht empfohlen bis Jan Lundin, Schweden (Schweden Sa 04 Jun 2016)
“Wifi fungerade inte i sidobyggnaden utan endast i receptionen. Hiss saknades till rummen i takvåningen.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Service

Am Beliebtesten bis Anita, Schweden (Schweden Sa 02 Apr 2016)
“Toppenservice i receptionen. Vi kände oss verkligen välkomna under våra 3 nätter.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den...

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Di 01 Dez 2015)
“ Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den livemusik som började spelas i Donners festlokal någon gång efter 23.00 och pågick under större delen av natten vilket innebar väldigt lite sömn. Detta gör att vi inte kan rekommendera hotellet till någon.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Service kring frukost

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Do 19 Nov 2015)
“Bra service i och med att vi åkte med morgonbåten och fick då komma in tidigare och ta med några smörgåsar. Lite lägre betyg på att det saknades det där lilla extra i utbudet men helt ok.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Tapas + rum

Am Beliebtesten bis Susanne Hellevik, Schweden (Schweden Di 06 Okt 2015)
“Otroligt bra tapas restaurang på Hotellet! Helt fantastisk och trevlig personal!!!! Vi fick först ett rum som var så otroligt litet så vi knappt kunde röra oss samtidigt i rummet, ett standardrum. Mina föräldrar som också bodde på hotellet hade också ett standardrum men det var betydligt större. Vi fick byta till ett stort och fint rum men där var det ingen dubbelsäng men det var helt ok. Detta första rum borde inte vara ett dubbelrum standart, gör om till enkelrum. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 24.11.2021 17:25:55, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews