Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 88% 578 von 656 empfehlen (117 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(578 von 656empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,2 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,1 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 71-80 von 117)

Donners hotell

Am Beliebtesten bis Eva, Schweden (Schweden Di 06 Dez 2016)
“Bra hotell med perfekt läge i Visby. Sköna sängar och fina rum. Frukosten var bra. Här bor vi gärna igen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Ett utmärkt Hotell!

Am Beliebtesten bis Thord och Christina., Schweden (Schweden Sa 03 Dez 2016)
“Allt var mycket bra på hotellet, fina och mysiga rum, mycket trevlig personal, mycket bra och välsmakande frukost buffé. Jag och min fru är mycket nöjda med hotellvistelsen på Donners Hotell.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Gotland

Am Beliebtesten bis Chrappe, Schweden (Schweden Sa 29 Okt 2016)
“Personalen va jättetrevliga bjöd på service av högsta klass, frukostbuffén har kanon.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Donners Hotell och Destination Gotland b...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 27 Sep 2016)
“Donners Hotell och Destination Gotland behöver synka öppningstiderna för frukosten. Svårt hinna äta frukost när båten avgår 30 minuter efter det att frukosten öppnar. Hur tänkte man här....?”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Underbar frukost, fint rum med allt du k...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 20 Sep 2016)
“Underbar frukost, fint rum med allt du kan tänka dig behöva och mycket utrymme. Perfekt läge i Visby!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Visbyvistelse 5-7 sept 2016

Am Beliebtesten bis Janne, Schweden (Schweden Fr 09 Sep 2016)
“Väldigt nöjd, rummet vi fick på hotell Donners var absolut det bästa eftersom dom bjöd på en uppgradering Vädret var strålande resturang utbudet var fullt tillräckligt även om en viss avmattning efter sommaren kunde märkas.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Personalen både i receptionen och i rest...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 30 Aug 2016)
“Personalen både i receptionen och i restaurangen var förträfflig.Hjälpte oss på alla sätt att ta oss in och ut med en rullstol.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Trevligt

Am Beliebtesten bis PO, Schweden (Schweden Di 19 Jul 2016)
“Bra och lugn och fin stämning 😐”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Lyckad långhelg i Visby!

Am Beliebtesten bis Marie, Schweden (Schweden Di 19 Jul 2016)
“Mysigt o fräsct hotell centralt i Visby mitt emot Turistinformation vid Donners Plats. Varje dag började med en god frukost (inkluderad) i hotellets restaurang. En god start på dagen! Sköna sängar!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Uppgradering ett klipp

Am Beliebtesten bis K2, Schweden (Schweden Mo 20 Jun 2016)
“Kanonvistelse på Donner hotell. kan delvis bero på att vi hade förmånen att bli uppgraderade till en av deras nyrenoverade lägenheter i Annexet. Vi bodde i en otroligt fin nyrenoverad 2:a. Där har de verkligen lyckats. Härligt att bo mitt i centrala Visby med närhet till allt. Till och med en lounge mitt under sovrums fönstret.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 14.10.2021 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews