Changes in timetables December 9th and 10th

Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Changes in timetables December 9th and 10th
Due to unforeseen events, M/S Visby will remain at the shipyard for another couple of days, which will affect the timetable. For updated timetable, click here (text in Swedish).
We regret the inconvenience this causes. All passengers who want to rebook their trip to another day are welcome to contact us: +46 771-22 33 00.

Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 88% 595 von 675 empfehlen (117 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(595 von 675empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,2 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 61-70 von 117)

Superhotel

Am Beliebtesten bis pokerfejset, Schweden (Schweden Di 12 Dez 2017)
“Donners hotel har verkligen hög standard och ligger väldigt centralt. Både nära båten och nära staden och alla aktiviteter vid medeltida jul.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

servicen hos receptionspersonalen

Am Beliebtesten bis Kajsa och Johan, Schweden (Schweden Di 07 Nov 2017)
“Personalen som jobbade i receptionen var de bästa vi nånsin haft nöjet att träffa. Högsta betyg för deras tillmötesgående och inställning till sitt jobb. De höjde helhetsupplevelsen!! Tusen tack”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Sova i prinsessäng!

Am Beliebtesten bis Lotta, Schweden (Schweden Mi 09 Aug 2017)
“Fantastisk säng i det fina rummet jag fick. Hög och bred, som tur var fanns det en bred pall för att komma i och ur sängen. Frukosten var god med allt som man kan tänkas vilja ha. Tyvärr hade den restaurang som skulle finnas i hotellet stängts vilket var mycket tråkigt eftersom det hade varit ett av mina kriterier för valet av hotell.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Serviceinriktad personal

Am Beliebtesten bis Elvy, Schweden (Schweden So 02 Jul 2017)
“Pga problem på hotellet, fick vi en ersättningslägenhet. Den hade inte samma standard som hotellet, men var mycket rymlig och hade en fin terrass. Vid detta besök i Visby var det helt ok för oss och vi uppskattade mycket att hotellet kompenserade oss med en middag. Samtlig personal ska ha en eloge för mycket trevligt bemötande. De gjorde allt för att vi skulle trivas - trots att vi fick flytta på oss.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Four stars!

Am Beliebtesten bis Pat, Vereinigte Staaten (Vereinigte Staaten Mi 07 Jun 2017)
“Donners Hotell in Visby, Gotland was a delight! The communication with the staff was very good, especially when we had a late arrival, which fell after their service desk closed for the evening. The instructions given (by email) to get to our room was very precise, and we had no problems. Our biggest complaint, but by no means one which would preclude our staying there again, was that our room - 2-bedroom apartment actually! - was on the third floor with no elevator. So lugging suitcases and such was difficult. But the fact that we had SO much space, and only had to rent one room for 3 adults made up for the inconvenience. My only other issue, not really with the hotel but the city, was that it was a bit difficult finding one's way around all the little streets - some one way, some under construction - to find parking for the night. Again, not enough to not stay again, but lessons learned about going to a new place. Breakfast (included with the room) was typically European - buffett, with lots of choices. Most of the food was decent. Our only complaint - and not just with this hotel but ALL hotels we stayed in on this trip - is that when they prepare scrambled eggs for the breakfast, they are NOT DONE WELL ENOUGH. They use a commercial egg product which contains milk, but if not cooked through, makes it very liquid/mushy - not palatable at all. All the other food was decent and reasonably prepared. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bra och okomplicerat bemötande av person...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 25 Mai 2017)
“Bra och okomplicerat bemötande av personal.Skön säng. Saknde ac på rummet dock. Frukost: Gott och lagom. Fint bröd. Men kanske helt oerfaren personal; har aldrig sett så dåligt skurna grönsaker. Gurkan var centimetertjock och paprikanvar grovt skuren och låg framme med kärnhus och allt.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Fint rum med strålande utsikt

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 09 Mai 2017)
“Fint rum med strålande utsikt”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Varken bra eller dåligt

Am Beliebtesten bis Lotta , Schweden (Schweden Di 04 Apr 2017)
“Rummet var okej, saknades dock något bort eller liknande det fanns 1stol inte super städat eller standard. Frukosten var helt okej, dock var personalen lite svåra att få tag på men det läste sig. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Trevlig personal och bra läge

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mo 03 Apr 2017)
“Bra standard och personal som verkligen ville hjälpa till om man frågade om något. Vi kände oss välkomna och kommer gärna tillbaka. Dessutom var det nära till allt. Både shopping och restauranger”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Inget att klaga på inget som gav det x- ...

Am Beliebtesten bis Anki, Schweden (Schweden Fr 16 Dez 2016)
“Inget att klaga på inget som gav det x- tra plus. Dåligt påfylld tvål i badrummet, och kallt rum. Det var prisvärt.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews