Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 88% 578 von 656 empfehlen (117 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(578 von 656empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,2 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,1 von 5
Breakfast 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 117)

Weekend i februari

Am Beliebtesten bis Kommer tillbaka, Schweden (Schweden Di 12 Feb 2019)
“Fint stort rum med mycket bra standard. Personalen var otroligt trevliga och tillmötesgående. Frukosten var väl sammansatt och god och intogs i en lugn atmosfär. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Donners hotel med mina ögon

Am Beliebtesten bis Hilma, Schweden (Schweden So 10 Feb 2019)
“Trevligt hotell med. bra läge till hamnen om man inte har bil. Bra rumsstandard. Trevlig personal i receptionen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Perfekt läge

Am Beliebtesten bis Per, Schweden (Schweden So 23 Dez 2018)
“Donners är ett mysigt hotell mitt i Visby nära färjeläget och personalen är mycket vänlig och trevlig. Allt är perfekt utom möjligen vattentrycket i duschen men det har nog naturliga förklaringar som man får acceptera.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Läget!

Am Beliebtesten bis Pojken, Schweden (Schweden Fr 21 Dez 2018)
“Man brukar alltid säga, beträffande bostäder, läget läget..... Det passar bra in på Donners- läget är perfekt: Gångavstånd till färjan, biblioteket intill, havet med havsutsikt från mitt rum. Jag var i affärer och kunde promenera till allt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Det mesta var bra utom sängen. Det var t...

Am Beliebtesten bis Åsa , Schweden (Schweden Di 18 Dez 2018)
“Det mesta var bra utom sängen. Det var två enkelsängar som var ihopsatta. Men under natten delade sig sängen och min man föll ner emellan. Något mörbultad. Det finns en sorts spännare att sätta under sängen, så händer inte detta. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Utmärkt service

Am Beliebtesten bis Hans S, Schweden (Schweden Di 18 Dez 2018)
“Vi fick boka om rum utan problem och vi fick senare utcheckningstid. Mycket smidigt! Mycket serviceinriktade medarbetare även i frukostmatsalen. Gemytlig stämning.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Blev mycket väl bemött av all personal

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Fr 14 Dez 2018)
“Blev mycket väl bemött av all personal”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Standardhotell med standardrum

Nicht empfohlen bis Micke, Schweden (Schweden Di 11 Dez 2018)
“Centralt beläget standardhotell. Standardfrukost i trång matsal med få sittplatser. Standardrum med enkelsängar som inte går att flytta ihop. Mjuka madrasser som rör på sig. Minibar och säkerhetsskåp. Ok men inte mer”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Kallt

Nicht empfohlen bis susö, Schweden (Schweden Mi 05 Dez 2018)
“Rummet iskallt, ovädrade avlopp och gav en missvisande standard i annonsen.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 2 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Snyggt och fräscht!

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden Mo 05 Nov 2018)
“Rent och fint och hög standard på rummet. hamnade tyvärr i ett rum utan fönster (det fanns takfönster) annars allt bra!”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 14.10.2021 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews