Donners Hotell

Adresse: Donnersplats 6, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 88% 594 von 674 empfehlen (117 Bewertungen)

Gästebewertung: 88%

(594 von 674empfehlen)
Gesamtbewertung 4,2 von 5
Hotel condition 4,2 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,2 von 5
Breakfast 4,2 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 91-100 von 117)

Små mangler

Am Beliebtesten bis Anonym , Dänemark (Dänemark Mi 02 Sep 2015)
“En lampe kunne ikke lyse. Rester af dobbeltklæbende tape på fliser i badeværelset. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Fräckt att ge oss det minsta hotellrum j...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 18 Aug 2015)
“Fräckt att ge oss det minsta hotellrum jag haft i hela mitt liv!!! Och dessutom dyrt. Utsikt mot en mur! Om man bokar tidigt ska man få ett bra rum. Som tur var kunde vi uppgradera oss till ett bättre o större rum!”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 1 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 3 von 5

Brommving

Am Beliebtesten bis Brommving, Schweden (Schweden Di 04 Aug 2015)
“Positivt va läget med närhet till allt! Johannes i receptionen får guldstjärna! Dåligt att boende ej får reserverade platser i/ på restaurangen. Eller möjlighet att serveras inne i restaurangen då uteserveringen var, nästan, full. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Störande fläkt utanför fönstret, tvungen...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 04 Aug 2015)
“Störande fläkt utanför fönstret, tvungen att sova med stängt fönster.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Standard Hotel in Visby

Am Beliebtesten bis Golfer, Finnland (Finnland So 26 Jul 2015)
“We looked over many hotels from Visby and found out Donners Hotel in the heart of the old town. The quality was an average compared with level of european standard. A huge minus came from the lack of air condition in the room. ”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

??

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 19 Jul 2015)
“vi brugte inte stædningen fordi vi var der endast 4 nætter og behøvede den inte. så vi så faktisk ikke noget til personalet vi fik nøglen ved ankomsten og aflevederede den ved afrejsen og det var det jeg havde nogle fråga til hotellet via e.mail, om prisen på færgen og der vat de ikke sæligt behjælpiget Med hensyn til frukost er jeg lidt uretfærdig defor jag inte gillar svensk brot det er for sødt Så det er ikke nogen kritik i den forstand Der er egentlig ikke noget at klage på så derfor vil jeg godt anbefale hotellet”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Prisvärt

Am Beliebtesten bis Anne-Maj, Schweden (Schweden Mo 27 Apr 2015)
“Mycket prisvärt och bra hotell med centralt läge i Visby.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Personal

Am Beliebtesten bis Marina, Schweden (Schweden Mo 05 Jan 2015)
“Alla som arbetade på Donners Hotell var hur bra som helst. Väldigt trevliga och kunde sitt jobb med riktigt god service. Jag ger 5 ☆☆☆☆☆ av 5 till personalen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Lyhört

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Di 04 Nov 2014)
“Bra läge, bra städning, bra wifi, bra frukost osv., men det spelar liksom ingen roll när det är så lyhört man i detalj kan följa samtalen i grannrummet. ”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Vilken Personal

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 07 Okt 2014)
“Otroligt bra service och fantastisk trevlig personal. Tapas restaurangen var helt fantastisk och jättetrevlig och rolig personal. Då många gäster skulle åka med tidiga båten kl. 08:05 flyttade man frukosttiderna så vi skulle hinna få äta frukosten. Har tidigare bara bott på Strand Hotell i Visby men kommer inte boka där framöver. Vi kommer tillbaka till Donners!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews