Hejdebo Jugendherberge und Pensionat

Adresse: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn
Standort: Ost- Gotland
Karte anzeigen
Gästebewertung: 87% 91 von 105 empfehlen (34 Bewertungen)

Gästebewertung: 87%

(91 von 105empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Services 4,6 von 5
Hostelcondition 4,3 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4,1 von 5
Cleaning 4,1 von 5
Value for money 4,1 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 11-20 von 34)

Otroligt prisvärt och mycket mysigt

Am Beliebtesten bis RobinAndersson, Schweden (Schweden Fr 01 Aug 2014)
“Vi stannade en natt på det otroligt prisvärd och mycket mysiga Hejdebo. Nästa gång vi reser på Gotland hoppas vi kunna utgå härifrån och därmed spendera fler nätter. Vandrarhemmet som ligger i en gammal skolan bjuder på en fin upplevelse med mycket bra faciliteter och dessutom ett mycket trevligt fik! Rekommenderas varmt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Hemtrevligt nästan hotell

Am Beliebtesten bis Mari och Patrik, Schweden (Schweden Di 29 Jul 2014)
“Vi fick ett mycket trevligt bemötande trots strul med dubbelbokning. Världen lyckades lösa övernattning åt oss trots detta. Skulle gärna återkomma utan bokningsstrul.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Kanonbra bemötande av ägarna och en unde...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 25 Sep 2013)
“Kanonbra bemötande av ägarna och en underbar kväll i spabadet! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Lyxigt vandrarhem med personlig touch

Am Beliebtesten bis Miablomman, Schweden (Schweden Fr 16 Aug 2013)
“Efter tre nätter på Hejdebo vandrarhem kan vi verkligen rekommendera detta vandrarhem till alla våra vänner (något som vi faktiskt redan har börjat med...). Vandrarhemsparet har verkligen lyckats med att få vandrarhemmet till en mysig plats. Det känns nästan som att vara hemma hos dem. Allt känns personligt och genomtänkt. Man har lyckats bevara den gamla skolan på ett fint sätt. Gästernas kök är det mest välutrustade vandrarhemskök vi någonsin stött på. Här finns allt från slickepott till diskmaskin. Ett plus också för den genomtänkta återvinningen i köket. På baksidan av skolhuset/vandrarhemmet finns en fantastisk trädgård med gott om trädgårdsmöbler, studsmatta och sandlåda. Det är bara att öppna dörren och släppa ut barnen. Och är vädret lite sämre finns det både tv och lekhörna för de små att roa sig med medan föräldrarna fixar maten.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Vi kände oss välkommna !

Am Beliebtesten bis Ingrid & Ralf Halmstad, Schweden (Schweden Di 13 Aug 2013)
“Vandrarhemmet utmärkte sig pga de ljusa lokalerna, personligt inredda, samt en hängiven trevlig värdinna med personal som hela tiden samspråkade med gästernaoch såg till deras trivsel.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5

Bra organisation

Am Beliebtesten bis My, Schweden (Schweden So 11 Aug 2013)
“Vår upplevelse av vandrarhemmet är att allt var bra organiserat och välordnat. Snyggt och trevligt. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Trevligt

Am Beliebtesten bis Lena, Schweden (Schweden Sa 10 Aug 2013)
“Trevligt vandrarhem men det skulle behövas en till spis och diskho när det är många boende. Fin och trevlig trädgård. Kyrkklockan kl 7 var vi inte förtjusta i men det går kanske inte at göra så mkt åt.”
Hejdebo Vandrarhem Antworten (Di 21 Apr 2015)
Det gick faktiskt att ändra på, det tog dock lite tid. Kyrkklockan ringer inte längre kl 07.00 vilket vi är mycket glada att meddela!
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 3 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5

Hejdebo

Am Beliebtesten bis Caros, Schweden (Schweden Sa 10 Aug 2013)
“Myckrt trevligt pensionat. Ett stort hus som har varit skola tidigare. Stor trädgård med möjlighet att umgås, spela kubb, grilla, bada i tunna och barnen kunde hoppa studsmatta. Frukost kunde beställas eller så kunde man laga sin egen mat i köket och äta ute i trädgården eller i matsalen. Rummet var stort , en tidigare slöjdsal. Vi var 6 stycken och fick plats gott och väl. Rent och snyggt med en lantlig charm.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 4 von 5
Facilities (shower, wc etc) 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5

Hemma-känsla i mysig bygd

Am Beliebtesten bis Marianne & Robert, Schweden (Schweden Do 01 Aug 2013)
“Vi tillbringade 4 nätter på trevliga Hejdebo och hade en härlig vistelse. Allt från det trevliga bemötandet av värdparet som fick oss att känna oss hemma direkt till den underbara trädgården var jättebra. Lugnt och fridfullt trots fullbokat mitt i högsäsong kändes det nästan som att vi hade vårt eget stora fina hus när vi åt frukost eller grillade i trädgården. Det finns massa saker att låna för aktiviteter och läget tyckte vi var jättebra med nära till mycket. Vi har bara gott att säga om Hejdebo och kommer gärna tillbaka nästa gång vi är på Gotland. Sköna katt-senioren Elvis var ett extra plus för oss storstadsbor som längtar efter egen katt :)”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5

Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet,...

Am Beliebtesten bis Anna, Schweden (Schweden Mo 29 Jul 2013)
“Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet, hängmattor, god frukost och bra möjlighet att göra egen mat. Den nya ägaren har verkligen satsat på nya teknikprylar.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Services 5 von 5
Hostelcondition 5 von 5
Facilities (shower, wc etc) 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 29.09.2022 18:06:35, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews