Annelunds Ferienhäuser

Adresse: Lummelundsväg 76, 62141 VISBY
Standort: Visby - außerhalb der Stadtmauer
Karte anzeigen
Gästebewertung: 94% 260 von 278 empfehlen (62 Bewertungen)

Gästebewertung: 94%

(260 von 278empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Service 4,2 von 5
Cabin condition 4,4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4,3 von 5
Cleaning on arrival 4,4 von 5
Value for money 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 62)

Lugnt och fint ställe

Am Beliebtesten bis Fru Hansson, Schweden (Schweden Mi 26 Mai 2021)
“Trevliga hyresvärdar. Ren, trevlig och lagom stor stuga. Trots lite mycket trafik utanför pga vägarbeten, så vägde trivseln över. Bra med soldäck utanför och tillgång till grill.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 0 von 0

Annelunds stugor

Am Beliebtesten bis Helen, Schweden (Schweden Mo 03 Aug 2020)
“Mycket trevligt boende. Nackdel med hårt trafikerad väg samt att flygplatsen låg strax bredvid. Men annars lugnt o trevligt. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Mycket nöjd familj

Am Beliebtesten bis Jennifer, Schweden (Schweden Mo 23 Sep 2019)
“Jag och min familj är mycket nöjd med vår vistelse på Gotland och i Annelunds stugby. Liten stuga men väldigt välplanerad och fräsch. Fanns allt man behöver för en trevlig semester. Vi är fem i familjen och fick plats utan problem. Extra plus till den egengjorda sopstationen i anslutning till stugorna. Samt nära till havet och till Visby.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 3 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Perfekt läge och bra pris

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 11 Sep 2019)
“Hamnade av en slump i samma stuga som vi bodde i för 12 år sedan. Denna gång hade vi med oss våra tre barn. Vi var nöjda med det mesta. Höstvädret innebar dock lätt drag från fönstren samt att all textil inne var småfuktig hela tiden, ex lakan och handdukar. Vi hade önskat bättre utbud till slutstädet. Dammsugaren lät väldigt högt men sög inte så bra. En dammtrasa fanns men ingen trasa för badrummet. Samma mopp skulle användas i hela huset så man fick tänka på att avsluta i badrummet. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Det var ett lugnt område.

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 24 Aug 2019)
“Det var ett lugnt område.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Sommar på Gotland

Am Beliebtesten bis Barbro, Schweden (Schweden Mi 07 Aug 2019)
“Ett mycket prisvärt boende. Stugan är fräsch och innehåller det mesta som man behöver för en veckas boende. Den ligger nära Visby vilket är ett plus. Vi fick snabb hjälp med det problem vi hade. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Annelunds stugor

Am Beliebtesten bis Pensionärspar, Schweden (Schweden Mi 24 Jul 2019)
“Lugnt och trivsamt boende, med endast 4 stugor på tomten. Nära till Visby, nära till fin promenadväg vid havet. Nära badplats. Rent och snyggt i stugan vid ankomsten. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Fin stuga nära Visby

Am Beliebtesten bis Gudrun, Schweden (Schweden Di 02 Jul 2019)
“Mycket fin och välutrustad stuga, med stor altan. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 5 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 5 von 5

Bra prisvärt boende

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 02 Jul 2019)
“”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 4 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 von 5
Cleaning on arrival 4 von 5
Value for money 4 von 5

Trivsam stuga

Am Beliebtesten bis ISAH, Schweden (Schweden Fr 21 Jun 2019)
“Rent och snyggt. Bra läge”
Gesamtbewertung 5 von 5
Service 4 von 5
Cabin condition 5 von 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 von 5
Cleaning on arrival 5 von 5
Value for money 4 von 5

Nearby

Stadt
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews