Hotel Helgeand Wisby

Adresse: N:a Kyrkogatan 3C, 62155 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 87% 473 von 546 empfehlen (104 Bewertungen)

Gästebewertung: 87%

(473 von 546empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 107)

Eftersom rummet är ett dubbelrum borde d...

Am Beliebtesten bis Rolf, Schweden (Schweden Mo 26 Okt 2020)
“Eftersom rummet är ett dubbelrum borde det finnas två fåtöljer. Är det bara en som skall sitta?”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 0 von 0

Hängmatta

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Do 22 Okt 2020)
“Trevligt hotell med fina renoverade rum. Tyvärr fick vi en säng som var som en storhängmatta. Detta medförde dålig sömn och en ömmande rygg. Det var fantastiskt skönt att komma hem till den egna sängen! Litet minus att vi inte kunde lämna våra väskor på hotellet i väntan på båten hem.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 3 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Fina höstdagar i Visby

Am Beliebtesten bis Kerstin o Paul , Schweden (Schweden Sa 17 Okt 2020)
“Stort plus för den historiska miljön och Camillas fina och personliga bemötande. Önskar parfymfri tvål på toaletterna. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Dåligt med utrymme för bagaget i rummet....

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 14 Okt 2020)
“Dåligt med utrymme för bagaget i rummet. Avställningsplats för necessär i badrummet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Klaustrofobiskt litet rum

Nicht empfohlen bis Zebrahub, Schweden (Schweden Di 13 Okt 2020)
“Vi blev inbokade i ett rum som dom påstod var 14 m, men det var inte större än att det rymdes en 140 cm säng.Det gick inte att röra sig i rummet alls.När jag fick info om att sängen var så liten kontaktade jag hotellet vi email och frågade om ett rum med större säng. Men inget svar på den frågan.Andra frågor i mejlet svarade dom på.Väl på plats frågade jag också om det gick att byta rum, men då fick jag veta att det var fullbokat. Tråkigt eftersom detta var en födelsedags present.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Kortsemester

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 08 Okt 2020)
“Hjälpsam och trevlig personal . Nära till stadskärnan. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Sängarna var oerhört sköna

Nicht empfohlen bis Nelli , Schweden (Schweden Mi 07 Okt 2020)
“Japp sängarna var oerhört sköna men resten inte värt de pengarna ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 1 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 1 von 5
Service 1 von 5
Breakfast 5 von 5

Dålig städning

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 07 Okt 2020)
“Dåligt städat rum när vi kom. Dammigt, taklampa ur funktion. Fel placering av TV. Kylen för minibaren brummar för högt under natten, vi drog ur kontakten för att kunna sova. Men toppen-kvalitet på sängarna.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Gotlandsgodis

Am Beliebtesten bis Visbyfrälst, Schweden (Schweden Di 06 Okt 2020)
“Bott tre dygn på Hotel Helgeand mitt i det underbara Visby präglat av historiens vingslag. En perfekt utgångspunkt för dagsturer på ön och kvällarna i stan i en ljummen tidig Oktober. Kunde inte varit bättre!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Supermysigt nyår i Visby

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 04 Jan 2020)
“Hotellet var lätt att ha kontakt med innan vistelsen, angående bland annat instruktioner för incheckning och tips om restauranger inför vistelsen. Riddarrummet vi bokat var verkligen i den stil vi upplevde via hemsidan. SPA-badkar på rummet var ovärderligt och underbart. Närhet till allt inom murarna, många alternativ till restauranger och affärer, trots att det inte är högsäsong. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 26.07.2022 14:25:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews