Hotel Helgeand Wisby

Adresse: N:a Kyrkogatan 3C, 62155 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 86% 461 von 534 empfehlen (104 Bewertungen)

Gästebewertung: 86%

(461 von 534empfehlen)
Gesamtbewertung 4,3 von 5
Hotel condition 4,3 von 5
Room facilities 4,1 von 5
Cleaning 4,2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 104)

Dåligt med utrymme för bagaget i rummet....

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 14 Okt 2020)
“Dåligt med utrymme för bagaget i rummet. Avställningsplats för necessär i badrummet.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Klaustrofobiskt litet rum

Nicht empfohlen bis Zebrahub, Schweden (Schweden Di 13 Okt 2020)
“Vi blev inbokade i ett rum som dom påstod var 14 m, men det var inte större än att det rymdes en 140 cm säng.Det gick inte att röra sig i rummet alls.När jag fick info om att sängen var så liten kontaktade jag hotellet vi email och frågade om ett rum med större säng. Men inget svar på den frågan.Andra frågor i mejlet svarade dom på.Väl på plats frågade jag också om det gick att byta rum, men då fick jag veta att det var fullbokat. Tråkigt eftersom detta var en födelsedags present.”
Gesamtbewertung 2 von 5
Hotel condition 2 von 5
Room facilities 2 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 2 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 3 von 5

Kortsemester

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Do 08 Okt 2020)
“Hjälpsam och trevlig personal . Nära till stadskärnan. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 5 von 5

Sängarna var oerhört sköna

Nicht empfohlen bis Nelli , Schweden (Schweden Mi 07 Okt 2020)
“Japp sängarna var oerhört sköna men resten inte värt de pengarna ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 1 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 1 von 5
Service 1 von 5
Breakfast 5 von 5

Dålig städning

Nicht empfohlen bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 07 Okt 2020)
“Dåligt städat rum när vi kom. Dammigt, taklampa ur funktion. Fel placering av TV. Kylen för minibaren brummar för högt under natten, vi drog ur kontakten för att kunna sova. Men toppen-kvalitet på sängarna.”
Gesamtbewertung 3 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 0 von 0
Cleaning 0 von 0
Value for money 0 von 0
Service 0 von 0
Breakfast 0 von 0

Gotlandsgodis

Am Beliebtesten bis Visbyfrälst, Schweden (Schweden Di 06 Okt 2020)
“Bott tre dygn på Hotel Helgeand mitt i det underbara Visby präglat av historiens vingslag. En perfekt utgångspunkt för dagsturer på ön och kvällarna i stan i en ljummen tidig Oktober. Kunde inte varit bättre!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Supermysigt nyår i Visby

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Sa 04 Jan 2020)
“Hotellet var lätt att ha kontakt med innan vistelsen, angående bland annat instruktioner för incheckning och tips om restauranger inför vistelsen. Riddarrummet vi bokat var verkligen i den stil vi upplevde via hemsidan. SPA-badkar på rummet var ovärderligt och underbart. Närhet till allt inom murarna, många alternativ till restauranger och affärer, trots att det inte är högsäsong. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Varmt välkomnande!

Am Beliebtesten bis Monica, Schweden (Schweden Di 15 Okt 2019)
“Jättefint rum med fina detaljer. Sköna sängar. Fin frukost i mysig historisk miljö. Fint välkomnande och väldigt intressant att få bli guidad genom tid och rum och lära husets historia under tiden vi blev visade till vårt rum. Kommer absolut tillbaka!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mysigt familjärt hotell

Am Beliebtesten bis Annika, Schweden (Schweden Do 01 Aug 2019)
“Bra hotell med mysig och trivsam atmosfär. Väldigt litet rum, men allt fanns och sängarna var ljuvliga. Trist bara att ingen i personalen informerade oss om att det fanns bastu mm på hotellet. Det hade varit toppen en regnig dag. Annars var allt toppen. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Mersmak!

Am Beliebtesten bis Elisabeth, Schweden (Schweden Do 11 Jul 2019)
“Hotellvistelsen gav oss mersmak för ytterligare vistelse hos er. Nästa gång vi besöker Visby känns Hotel Helgeand Wisby som ett naturligt val.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 17.05.2022 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews