Clarion Hotel Wisby

Adresse: Strandgatan 6, 621 24 VISBY
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 522 von 548 empfehlen (61 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(522 von 548empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,5 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 41-50 von 61)

Bra service.

Am Beliebtesten bis Håkan, Schweden (Schweden Mi 11 Jan 2017)
“Ett stort plus till den trevliga personalen på Visby hotell.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nyårs-bröllops Helg

Am Beliebtesten bis Ragdoll, Schweden (Schweden Mo 09 Jan 2017)
“Allt bra på mysigt hotell som ligger mycket centralt från båtarna o centralt innanför murarna. Enda missnöjet va den försenade förbeställda taxin (av hotellet beställt) så Vi kom för sent ca 10min till Vår vigsel ute i Visrum men va ju taxichaufförens fel. (Lite sura bartenders i baren sent eller tidigt på den nya dagen 2017.) Jättemysigt o fint bad i källaren allt rent o snyggt, Oss passade det bra med 40 min bad innan frukost men kanske skulle önska fler gratis-tider för boende hotellgäster. Mycket trevlig reception-personal.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Mycket trevligt hotell

Am Beliebtesten bis Örnen , Schweden (Schweden Mi 04 Jan 2017)
“Först när man ser hotellet utifrån, så blir det spännande. Det är så läcker byggnad. Likaså när man kommer in i receptionen och i baren möts man av vackra lokaler och värme. Vi sov fantastiskt gott i Jättesköna sängar. Ja hela rummet va fint och modernt. Det enda vi saknade var vattenkokare the kaffe på rummet. Frukosten var god med mycket att välja på. Vi är så nöjda med våra tre nätter och med Cotton club som skålade in nyåret ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Bara någrasaker...

Am Beliebtesten bis Glad iallafall :), Schweden (Schweden Fr 30 Dez 2016)
“Bokade ett enkelrum med en säng som skulle vara 140 stod det, den var 90 ! Varför skriva att den ska vara 140 när den inte kommer vara det? Möbleringen.... Kanske låter konstigt men lyssna nu, man kunde inte sitta i fotöljen för att se tv:n, sängen stod och fel håll för att kunna ligga i den och kolla..... Kanske låter futtigt, men varför inte ställa den åt andra hållet direkt ? Nu "kunde" man bara sitta vid skrivbordet och kolla.... Inget vägguttag vid sängen som man kunde ladda mobilen..... Bara ett under/bakom sängen som man inte nådde, sen det andra funkade bara om taklampan var tänd. Så telefonen fick ligga i andra ändan av rummet på skrivbordet för laddning. Stora kuddar är skönt..... Men inte för oss som inte gillar det, borde finnas alternativ till dom där containerstora kuddarna.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 3 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Personalen och upplevelsen

Am Beliebtesten bis Tulo, Schweden (Schweden Mi 28 Dez 2016)
“Suverän personal ! Spa-upplevelsen är unik och helt fantastisk !”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Eksklusivt hotell i Visby

Am Beliebtesten bis Nils Thomas, Norwegen (Norwegen Mo 12 Dez 2016)
“Min bror og jeg tok en kortvarig førjulstur til Stockholm og Visby. Clarion Hotel Wisby var elegant og konfortabelt, og svarte på alle måter til våre forventninger. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Här saknas ingenting!!

Am Beliebtesten bis Syster Yster, Schweden (Schweden Di 29 Nov 2016)
“Makalös miljö med serviceinriktad personal, sköna sängar, tysta rum och grym frukost!!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nöjestur till Gotland

Am Beliebtesten bis Benny, Schweden (Schweden Fr 24 Jun 2016)
“Det är som att komma utomlands fast det är i Sverige annorlunda mot vad man är van vid att se när man reser runt om i Sverige .Men man kommer gärna tillbaks till Gotland igen för att det är trevligt, avkopplandet och lätt att resa runt om man har en egen bil.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

mycket bra

Am Beliebtesten bis Jittima, Schweden (Schweden Di 14 Jun 2016)
“mycket bra resa, kommer boka mera resa.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Frukost

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Mi 25 Mai 2016)
“I förhållande till miljön och även i övrigt så var frukostens innehåll samt placering i rummet ej så bra. Låg standard på varor..är på Gotland?..för det priset på boendet m frukost så borde det kunna vara mer lokalproducerat.Tex bröd,ost,honung,pålägg osv? Ang.placering av frukost så blev det trångt och svårt m framkomlighet redan vid ett 10 tal gäster. Ev se över sakernas placering i rummet samt i vilken ordning de kommer i.”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 2 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews