Clarion Hotel Wisby

Adresse: Strandgatan 6, 621 24 VISBY
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 522 von 548 empfehlen (61 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(522 von 548empfehlen)
Gesamtbewertung 4,4 von 5
Hotel condition 4,5 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4,3 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 31-40 von 61)

central utmärkt upplevelse

Am Beliebtesten bis vd Tibblin & Partner, Schweden (Schweden Di 08 Mai 2018)
“När jag en gång gifte mig i Visby domkyrka, 1983, blev det början till en livslång kärlek till staden. Att jag idag får bo på Visbys toppenhotell är en ära och glädje. Miljön som tar emot dig; klassisk, lite lyxig, generös, gör att vistelsen blir så bekväm och tilltalande. Allt gott och högsta beröm. Henrik Tibblin, Stockholm”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Fint hotell med toppenläge och väldigt t...

Am Beliebtesten bis Zanna, Schweden (Schweden Fr 05 Jan 2018)
“Fint hotell med toppenläge och väldigt trevlig och serviceminded personal!! Tyvärr framgår inte att hotellets bastu ligger i spa-avdelningen och får utnyttjas utan kostnad för hotellets gäster endast mellan kl 8-10. Hotellet rekommenderas varmt!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 3 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Mycket trevlig och serviceinriktad perso...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 31 Dez 2017)
“Mycket trevlig och serviceinriktad personal som ordnade det vi önskade (ett rum med utsikt över havet). Trevligt rum + allmänna ytor. Bra och fräsch frukost och sedan trevligt med glögg tillsammans på julafton. Julbordet var gott men lite väl kostsamt (695 kr). En trevlig upplevelse som vi skulle kunna göra om. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Den historiska miljön

Am Beliebtesten bis LeffeÖ, Schweden (Schweden So 10 Dez 2017)
“Är fantastisk. Lobbyn/receptionen tar priset. Baren kommer endast en noslängd efter.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 5 von 5

Hög klass med mindre dimensioneringsproblem

Am Beliebtesten bis Leo, Schweden (Schweden Mi 06 Dez 2017)
“Clarion Hotell Visby är ett högklassigt hotell i bästa läge. Standard på rummet och frukostbuffé lämnar inget övrigt att önska. Det gör sig dock bäst när det inte är helt fullbelagt, ty i dessa fall märks att hotellets övriga faciliteter inte är helt dimensionerade efter antalet rum. I vårt fall yttrade detta sig genom att det var svårt att få plats vid frukosten (vi testade två olika tider de två morgnarna vi hade frukost utan större skillnad) och att hotellets relax-del inte var tillgänglig när vi ville besöka den. Till restaurangen vägg i vägg (Kitchen and Table) hade vi som tur var bokat bord i förväg. Den höll också mycket hög klass. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 3 von 5
Breakfast 4 von 5

Hotell

Am Beliebtesten bis Pensionär 2017, Schweden (Schweden Di 21 Nov 2017)
“Mycket trevligt hotell med utmärkt läge. Personalen mycket trevlig och hjälpsam.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Allt var supertrevligt, men frukosten va...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden Di 24 Okt 2017)
“Allt var supertrevligt, men frukosten var väldigt rörig och inte så bra service. Verkade vara lite personal just kring frukosten. ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Mycket bra val av hotell. Ett modernt ho...

Am Beliebtesten bis Elin, Schweden (Schweden Do 21 Sep 2017)
“Mycket bra val av hotell. Ett modernt hotell mitt i Visby med historia. Gammalt och nytt på samma gång. Spa delen, baren och loungen var väldigt trevligt. Fina rum. Läget är också mycket bra. Det hade varit bra om hotellgästerna fick tillgång till poolen och spa avdelningen fler timmar. Det vore även trevligt om man bjöd på kafffe och te i loungen eller på hotellrummet. Tack för en fin vistelse! ”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Efter incheckning borde man kunna använd...

Am Beliebtesten bis Anonym , Schweden (Schweden So 04 Jun 2017)
“Efter incheckning borde man kunna använda ytterdörrar närmast rummet som kan ligga en bra bit från receptionen. Önskar kokta -ej rökta, sotade, salta- charkprodukter och mer lagrade ostar som komplement till rätt furstligt frukostbord i övrigt.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Hotell med Härlig atmosfär

Am Beliebtesten bis Livide, Schweden (Schweden Mi 26 Apr 2017)
“Ett charmigt hotell med härlig atmosfär, avkopplande SPA avdelning, olika happinings, serviceinriktad personal. Rent och snyggt. God frukost.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 01.12.2021 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews