Hotell Stenugnen

Adresse: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Standort: Visby - innerhalb der Stadtmauer (Küstennah)
Karte anzeigen
Gästebewertung: 95% 846 von 886 empfehlen (231 Bewertungen)

Gästebewertung: 95%

(846 von 886empfehlen)
Gesamtbewertung 4,5 von 5
Hotel condition 4,4 von 5
Room facilities 4,2 von 5
Cleaning 4,3 von 5
Value for money 4,2 von 5
Service 4,6 von 5
Breakfast 4,3 von 5
Über die Gästebewertung: Die Gästebewertungen werden von unseren Kunden nach ihrem Aufenthalt in der jeweiligen Unterkunft abgegeben und spiegeln reelle Eindrücke und Erfahrungen wieder. Die Bewertung erfolgt auf einer Skala von 1 (schlecht) bis 5 (sehr gut).

Einzelne Bewertungen unserer Gäste (anzeigen 21-30 von 231)

Mycket bra.Så tillmötesgående o serv ice...

Am Beliebtesten bis Birgit, Schweden (Schweden Sa 24 Sep 2022)
“Mycket bra.Så tillmötesgående o serv iceinriktat värdpar.Frukosten perfekt Kan verkligen rekommendera detta boende.Kommer utan tvekan tillbaka.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Det personliga hotellet

Am Beliebtesten bis Helena, Schweden (Schweden Fr 23 Sep 2022)
“På Hotell Stenugnen bor man centralt i hamnen och det är lätt att parkera nära. Personalen är helt fantastisk och gör allt för att vistelsen ska bli så bra som möjligt. Sköna sängar och takfläkt ett plus. Vid frukosten finns det mycket gott att välja på.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Rum

Nicht empfohlen bis Mimmi, Schweden (Schweden So 18 Sep 2022)
“Bokade ett medium rum men det var väldigt litet undrar hur de rum som var små såg ut. ”
Gesamtbewertung 4 von 5
Hotel condition 3 von 5
Room facilities 3 von 5
Cleaning 2 von 5
Value for money 4 von 5
Service 4 von 5
Breakfast 4 von 5

Stenugnen!

Am Beliebtesten bis Åsa, Schweden (Schweden So 11 Sep 2022)
“Stenugnen, det lilla men mycket trevliga hotellet ! Väldigt serviceinriktade och trevliga ägare ! Rymliga och fräscha rum med sköna sängar. Ett mysigt sällskapsrum/lounge där man gärna sitter och umgås. Frukostrummet där den gamla muren bildar ena väggen( mysigt), är också tillgänglig för att sitta och umgås. God frukost med veganskt alternativ. Läget är ett plus för hotellet! Jag återkommer gärna igen !”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Hotell Stenugnen

Am Beliebtesten bis Gunilla B, Schweden (Schweden So 11 Sep 2022)
“Första intrycket var lugnet och trivseln som ägarna lyckats förmedla utan att ens vara på plats när vi kom. Kaffe o kaka fanns att hämta när man ville i ett otroligt charmigt frukostrum. Fann bara ett minus och det var att sängarna var i hårdaste laget så man fick gå upp och vila lite då och då. Men sammantaget uppvägde ändå att det positiva och jag skulle inte tveka boka där nästa gång.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 3 von 5

Så fint och trevligt hotell

Am Beliebtesten bis Freddie, Schweden (Schweden Fr 02 Sep 2022)
“Väldigt bekvämt rum. Sov så gott. Underbar frukost, jättetrevlig receptionist! Superbra läge precis vid hamnen.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

From the moment of our arrival we were r...

Am Beliebtesten bis Mario, Schweden (Schweden So 14 Aug 2022)
“From the moment of our arrival we were received very kindly, the stay the staff was very attentive to every detail, even without asking, clean rooms and 24-hour service availability, varied breakfast, and a perfect location. Without a doubt I would return to the hotel!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 5 von 5
Cleaning 5 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Familjärt

Am Beliebtesten bis Anders, Schweden (Schweden Sa 13 Aug 2022)
“Vi blev bemötta som vänner, inte bara som gäster.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 4 von 5

Boende

Am Beliebtesten bis Bäckis , Schweden (Schweden Mo 08 Aug 2022)
“Mycket trevlig personal och så hjälpsam!! Väldigt god och fräsch hotellfrukost!”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 4 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 4 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Jättemysigt

Am Beliebtesten bis Thomas, Schweden (Schweden Fr 05 Aug 2022)
“Trevligt enkelt hotell mycket centralt i Visby med gångavstånd till färjorna. God vällagad frukost i fantastisk miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Då vi körde Elbil finns det några laddare i närheten av hotellet. Dock för få så det gällde att bevaka för att få en plats.”
Gesamtbewertung 5 von 5
Hotel condition 5 von 5
Room facilities 4 von 5
Cleaning 4 von 5
Value for money 5 von 5
Service 5 von 5
Breakfast 5 von 5

Nearby

Veranstaltungsort oder Treffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
Touristeninformation
  • Visby Turistbyrå
Stadt
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sehenswürdigkeit
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Rauk Gebiet
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hafen
  • Visby Färjeterminal
Golfplatz
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flughafen
  • Visby Flygplats
Busbahnhof
  • Visby Busstation
Badestelle
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Aussicht
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
*Entfernung auf der Karte ist eine gerade Linie

Buchen Sie bei uns


Buchen Sie bei uns

Build: 28.05.2024 14:13:58, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews